Hayatın En Hüzünlü Anı ??????

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
:oke:+1

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
:cool

jöly

Üye
:oke:

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
"mevsimne kapıldğn kişnin bahçesnde açabileck bir çiçek olmadğnı anladğn andr" katılıyorm
ayrıca
"hayatn en hüzünlü anı, deli gibi sevdğn insanın buna hiç değmedğni gördğn andr. Ve en büyük kaybın onun için harcadğn yıllardr"

c3r3n

c3r3n

Üye
:oke:

delimakina

Üye
"mevsimne kapıldğn kişnin bahçesnde açabileck bir çiçek olmadğnı anladğn andr" Bence yanlıştır. Yıllar önce böyle bir anım olmustu. Parantezin içinde yazdığı gibi. Beni çok üzmüştü. Ozamanlar parantezin içindeki yazının çok doğru olduğunu sanıyordum. Sonra "hayatn en hüzünlü anı, deli gibi sevdğn insanın buna hiç değmedğni gördğn andr. Ve en büyük kaybın onun için harcadğn yıllardr" Bu dizeleri yaşadım, ve bu paranteze inanmaya başladım. Ama sonra bu parantezdende sıkıldım. Çünkü çok sık yaşamaya başladım. Sonra sonra anladım. Bence denemek herşeye değer. O gün bu gündür parantezdeki yazıları yaşadığımda hiç üzülmüyorum. Yaptığım yanlışları analiz edip süzüyorum. Ve bi sonraki maceramda aynı yoldan gitmiyorum. Herşey yeni bi tecrübedir. Yaşamak güzel. Her ne kadar zor veya hüzünlü olsada...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
[quote="The Patriot";1190920]"mevsimne kapıldğn kişnin bahçesnde açabileck bir çiçek olmadğnı anladğn andr" katılıyorm
ayrıca
"hayatn en hüzünlü anı, deli gibi sevdğn insanın buna hiç değmedğni gördğn andr. Ve en büyük kaybın onun için harcadğn yıllardr"[/quote]
Evet aynen öyle :nargile:

ertugrul429

Üye
ewt

Üst Alt