TopFury Üye Salihyet' Alıntı: sen mi çektin fotografı ? Genişletmek için tıkla ... Evet arkadaşım.N93'le...o gördüğün ışıkta basit bir masa lambası sadece...elde benim elim...hatta yüzükte nişan yüzüğüm...
Salihyet' Alıntı: sen mi çektin fotografı ? Genişletmek için tıkla ... Evet arkadaşım.N93'le...o gördüğün ışıkta basit bir masa lambası sadece...elde benim elim...hatta yüzükte nişan yüzüğüm...
Salihyet Üye Konu Sahibi Kendi çektiği fotoyla katılması gerekiyor yarışmaya.. haberi olsun, gayet başarılı bir foto.. desene, güzel foto.. bende de çok güzel fotolar var gezdiğim yerlerden, prof makineyle çektim, ama adaletsizlik olmasın diye telefonla çektiklerimden de ekleyebilirim..
Kendi çektiği fotoyla katılması gerekiyor yarışmaya.. haberi olsun, gayet başarılı bir foto.. desene, güzel foto.. bende de çok güzel fotolar var gezdiğim yerlerden, prof makineyle çektim, ama adaletsizlik olmasın diye telefonla çektiklerimden de ekleyebilirim..
lovestar Üye TopFury' Alıntı: Evet arkadaşım.N93'le...o gördüğün ışıkta basit bir masa lambası sadece...elde benim elim...hatta yüzükte nişan yüzüğüm... Genişletmek için tıkla ... Allah tamamına erdirsin arkadaşım.resim çok iddialı senin ya.şampiyon belli iikinci kim diyorum benşaka tabi.iyi olan kazansın.
TopFury' Alıntı: Evet arkadaşım.N93'le...o gördüğün ışıkta basit bir masa lambası sadece...elde benim elim...hatta yüzükte nişan yüzüğüm... Genişletmek için tıkla ... Allah tamamına erdirsin arkadaşım.resim çok iddialı senin ya.şampiyon belli iikinci kim diyorum benşaka tabi.iyi olan kazansın.
TopFury Üye lovestar' Alıntı: Allah tamamına erdirsin arkadaşım.resim çok iddialı senin ya.şampiyon belli iikinci kim diyorum benşaka tabi.iyi olan kazansın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler arkadaşım... Ama abartmayalım.Aynen,iyi olan kazansın... --------------- Ekleme --------------- Salihyet' Alıntı: Kendi çektiği fotoyla katılması gerekiyor yarışmaya.. haberi olsun, gayet başarılı bir foto.. desene, güzel foto.. bende de çok güzel fotolar var gezdiğim yerlerden, prof makineyle çektim, ama adaletsizlik olmasın diye telefonla çektiklerimden de ekleyebilirim.. Genişletmek için tıkla ... Benim fotoğrafçılığa merakım vardır biraz...ordan uğraş muğraş derken hobi olarak oyalanıyorum işte...makina taşımayıda sevmediğim için genellikle telefonla çekiyorum zaten
lovestar' Alıntı: Allah tamamına erdirsin arkadaşım.resim çok iddialı senin ya.şampiyon belli iikinci kim diyorum benşaka tabi.iyi olan kazansın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler arkadaşım... Ama abartmayalım.Aynen,iyi olan kazansın... --------------- Ekleme --------------- Salihyet' Alıntı: Kendi çektiği fotoyla katılması gerekiyor yarışmaya.. haberi olsun, gayet başarılı bir foto.. desene, güzel foto.. bende de çok güzel fotolar var gezdiğim yerlerden, prof makineyle çektim, ama adaletsizlik olmasın diye telefonla çektiklerimden de ekleyebilirim.. Genişletmek için tıkla ... Benim fotoğrafçılığa merakım vardır biraz...ordan uğraş muğraş derken hobi olarak oyalanıyorum işte...makina taşımayıda sevmediğim için genellikle telefonla çekiyorum zaten
TopFury Üye Salihyet' Alıntı: Şampiyon belli değil, durun daha adayımı eklemedim Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz??? --------------- Ekleme --------------- lovestar' Alıntı: tşk ederim.seninkinide bekliyoruz.top fury nin fotosunu çok beğendim bende... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler...
Salihyet' Alıntı: Şampiyon belli değil, durun daha adayımı eklemedim Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz??? --------------- Ekleme --------------- lovestar' Alıntı: tşk ederim.seninkinide bekliyoruz.top fury nin fotosunu çok beğendim bende... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler...
mbemurat Üye Bende katılmak istiyorum beyler,burun hayatın tek anlamı ; Yer:İstanbul Arkeoloji Müzesi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende katılmak istiyorum beyler,burun hayatın tek anlamı ; Yer:İstanbul Arkeoloji Müzesi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Salihyet Üye Konu Sahibi mbemurat' Alıntı: Bende katılmak istiyorum beyler,burun hayatın tek anlamı ; Yer:İstanbul Arkeoloji Müzesi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Gurubumuzun üyeleri yanlızca bu yarışmaya katılabilir, davetiye gönderdim
mbemurat' Alıntı: Bende katılmak istiyorum beyler,burun hayatın tek anlamı ; Yer:İstanbul Arkeoloji Müzesi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Gurubumuzun üyeleri yanlızca bu yarışmaya katılabilir, davetiye gönderdim
Mustafa Furkan Üye Ben de Bir Türlü Vakit Bulamadım Yaa.. Katılım Süresini Uzatsan Salih İyi Olmaz mı?
TopFury Üye Salihyet' Alıntı: bilmem, daha vakit bulamadım, işe akşam 6 da gidip sabah 7 de dönünce s Genişletmek için tıkla ... Salih,yaşa bakıyorum 17...ne işi bu allasen?Merak ettim?gece gece?
Salihyet' Alıntı: bilmem, daha vakit bulamadım, işe akşam 6 da gidip sabah 7 de dönünce s Genişletmek için tıkla ... Salih,yaşa bakıyorum 17...ne işi bu allasen?Merak ettim?gece gece?
Salihyet Üye Konu Sahibi McDonald's + oKuL FOЯUMSTΛR SΛLIH'in HΛYΛTI SERİSİ !!! - MaxiCep.Com hayatımı yazdığm seride bu konuya da değinmiştim, hayallerim var x)
McDonald's + oKuL FOЯUMSTΛR SΛLIH'in HΛYΛTI SERİSİ !!! - MaxiCep.Com hayatımı yazdığm seride bu konuya da değinmiştim, hayallerim var x)
Mustafa Furkan Üye Salihyet' Alıntı: 7 ocak iyi midir ? bu akşam yüklüyorum resmimi Genişletmek için tıkla ... Bence Gayet İyi Teşekkürler..
Salihyet' Alıntı: 7 ocak iyi midir ? bu akşam yüklüyorum resmimi Genişletmek için tıkla ... Bence Gayet İyi Teşekkürler..