>Pessimistic.
Üye
aradm aradm kaç kere aradım bana dalga geçer gibi dakikalarınız tanımlanmıştır dedi 500mb internet ortada yok dakka zaten hediyesiydi hediyesi var dakikası yok müşteri hizmetlerinin hepsiyle konuştum meryem müge serap merve ayşe volkan semih hepsiyle konuştm beni kaldırıp kaldırıp indirdiler elini sürenin eli yanıyor yani 20liramı nasıl yuttu vodafon boyle kar yapcanı zannediyor ama haram olsun bu nasıl gittiyse sebebi neyse kimse çoluk çocuğunun canına deysin
----------Eklendi @ 01:34:57 ---------- Yazıldı @ 01:34:02 ----------
sabah 9 aksam 9 konusmam var internetim yok hediyesi var kendisi yok
abi çok kötü ya kız arkadaşmda vodafn diye kullanıyrm ama canıma tak etti ya kazığı soktu resmen
artık onada banada yeni hat alcaz onda birbirimizi arasak yani ikimizdw trkcl olsak 15dk 50krmiş
ooow olmadı o işte
arkadaşlar bu vodafoneden çekilen ne yahu.aslan gibi trcell varken neişiniz var başka hatlarla
Allah'ın belası Vodafone Son faturam az önce geldi 70 TL.İnternete hiç girmediğim halde hatta ayarlarını sildiğim halde nasıl oluyorsa 33 TL internet harcamışım Allah Allah nasıl oluyo acaba2010 yılında Vodafone'a geçmiştim.en yakın zamanda Avea'ya taşınıyorum
arkadaşlar bu vodafoneden çekilen ne yahu.aslan gibi trcell varken neişiniz var başka hatlarla
350 TL'yi nerelerinden uydurmuş bunlar ??Teşekkürler.bu arada iş adamı falan filan değilim.bende kontörlü olmak istiyorum.ama annem-babam-ve ben vodafone faturalıyız.Bu fatura bizi mağdur ediyor.Ama kontörümüz bittiği zaman haberleşemiyoruz.O yüzden faturalı olduk.zaten bu 70 TL'lik faturadan sonra mutlaka kontörlü olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?