Hayatımdaki Bozukluklar ve Abuk Sabuk Şeyler Beni Bulmalar :D

Konu Sahibi
Hayatımdaki Bozukluklar ve Abuk Sabuk Şeyler Beni Bulmalar :D

Hafta İçi Nedense Geç Uykum Gelir Hafta Sonu İse Erken Uykum Gelir Bu Ne Biçim Bozukluktur Yahuu Bu Ara Bazı Yazı Yorumlarında Felan Fıstık Hep Şu İfadeyi Görüyorum " : DDDD " Bunun Anlamını Çözemedim Ben.. Gülüyodum, Çenem Çıktı Felan Mı ?

Mesela " Çok Uykum Var, Akşam Olsa da, Eve Gidip Uyusam " Aksam Olur, Uyumazsın Gece Olur 2 de Ancak Uyumaya Karar Verirsin Hep Aynı Hikaye Kesın Sizdede Bu Vardır

Genelde İş Yerinden Çıkıp Otobüsle Eve Giderken Artık Öyle Bi Yorgunluk Çöker Ki Üzerime Uyuyasım Gelir.. Tam Otobüste Kafanı Cama Yaslarsın ve Tam Uykuya Dalıcakken Otobüs Tümsekten Geçer O Hızla Kafanı Cama Çarparsın Yaa O An Herşey Biter Gıcıkkk Olurummm Yaaa

Ayrıca Otobüse Bindiğimizde Güneşin Hangi Tarafa Geleceğini Hesaplayıp Diğer Tarafa Oturanlar, Einstein'dan Daha Zekiyiz Bence

Hayatımm Hep Böyle Tuhaftır Yaaa Umm Mesela Sabah Telimin Alarmını Ertele Tuşuna Basmam İle Annemin Beni Uyandırmak İçin Seslenmesi Arasında Geçen Saniyelere Acaba Mutluluk Mu Denir ( O An Ağlamak İsteyesim Geliyor )

Bi Vatandaş Geçen Sevgilisini Telefonuna " Google " Diye Kaydetmiş.. Neymiş Efendim Aradığı Herşey Onda Varmış.. Sal*k Mısın Kızım Sen ?

Birşeye Şaşırır ' Oh Mu God ' Birşeye Sevinir ' Oh Mu God Ama Deprem Olunca ' Allah'ım Sen Beni Koru ' Eee Noldu Where İs Your God ?

Bunun Gibi Abuk Sabuk Durumlar, Olaylar, Enteresanlıklar Hepp Bendee Yaaa Şeytan Tüyümü Var Anlamadım Gitti..

Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Tıp sana çağre bulamaz..

Mert

Üye
Ayrıca Otobüse Bindiğimizde Güneşin Hangi Tarafa Geleceğini Hesaplayıp Diğer Tarafa Oturanlar, Einstein'dan Daha Zekiyiz Bence
Kesinlikle

Revengeful

Emekli Yönetici
Sen bilirsin. Ben herkese öneride bulunmam yani..

Revengeful

Emekli Yönetici
Ne demek ya.. Sen kek yap yeter.

Konu Sahibi
Olur Ama Keklerimin İçinde İnsan Eti Parmağı Oluyor Yer Misinn

huri$

Üye

yalniz degilsin
Deli yaa

huri$

Üye
huri$in de sevindi dee
bide $oyle bi$ey varr
sinirlendiklerinde derler ki .. benim kadar ta$ du$sun ba$inaa ben hala o ta$i bekliom
in$allah sevgililer gununde tek olarak du$er
bende de çok $eytan tuyu var butun aksilikler beni buluo
artik burdan surekli ara$tirma yapanlara amerikali da olabilir onlara ssesleniorum
HAYATIMIZDAKI BOZUKLUKLARIN ABUKLARIN VEDE SABUKLARIN CARESINI BULSUNLAR!!

Konu Sahibi

Hahahahhaha Bacımmm Bulamazlarrr Bencee

Revengeful

Emekli Yönetici
Huriş in S lerine hastayım

Revengeful

Emekli Yönetici
Olsun ben huriş diyecem Sanada Melek diyecem