hayatım söz konusu lütfen yardım edin lütfen :'(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baranpercin

Üye
    Konu Sahibi
hayatım söz konusu lütfen yardım edin lütfen :'(
arkadaşlar benim sevgilim ailesinden gizli telefon kullanıyor ama telefon elindeyken uyuyakalmış.babası da benimle yazıştığı mesajları okumuş :ağlarım:
benim numaramı almış araştırmış.sevgilimin dediğine göre hattımın kimin üzerine olduğunu öğrenmiş.(hattım annemin üzerine).. acaba adresimi bulabilmiş midir? lütfen yardım edin :S:

Revengeful

Emekli Yönetici
Başlığı görünce.. :ah Oldurmez bence korkma :D

baranpercin

Üye
    Konu Sahibi
o yzden değil.
keşke ailemi karıştırmadan direk beni bulsa
önemli olan ailemin öğrenmemesi o kız ile çıktığımın. :S

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Numara üzerinden adres vermezler sanırım. Çünkü bu ancak savcılık ile öğrenebilecek bir şeye benziyor. o konuda korkun olmasın ama iş bu noktaya gelmişse sanırım vazgeçmez. Soy isim üerinden araştırır, vs.. Ama senin sorduğun şekilde adresi vermezler sanırım. Tabi kesin değil. Bu arada tanıdığı yoksa, biliyorsun Burası Türkiye tanığın varsa sınırlar kalkar.

Revengeful

Emekli Yönetici
Operatörünün adres vereceğini zannetmiyorum.

baranpercin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tanıdığı telefoncular var. az önce bir telefoncuya sordum öğrenebilir dedi. yarın vodafone shopa gidip numaranı gizlettir dedi. ama belki hani öğrenememiştir falan ciddi durum umut arıyorum kendime :S

fnldstntn

Üye
arkadasim sen git direk numarani kapat....

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Şayet gsm operatöründe tanıdığı biri varsa rahatlıkla adresini öğrenebilir.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Doğrudan seni bulması için 2 şık var, ya kız üzerinden sorgulama ile araştıracak, ya da sen belli edeceksin. Yani Karışık durum.

Revengeful

Emekli Yönetici
Umarım herif psikopat değildir :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Gizletmekle falan olmaz ayrıca telefoncular adres madres bilgisi veremez çağrı merkezinden tanıdığı birilerinin olması lazım. Bir arkadaşım tanıdığı vasıtasıyla birkaç kere adres öğrenmişti.

--------------- Ekleme ---------------

o yzden değil.
keşke ailemi karıştırmadan direk beni bulsa
önemli olan ailemin öğrenmemesi o kız ile çıktığımın. :S
Neden ailenin sevgilim dediğin kızla çıktığını öğrenmesini istemiyorsun? Bu nasıl sevgidir anlamadım? Zamane sevgilerinden olsa gerek?

baranpercin

Üye
    Konu Sahibi
Yani bunun sonucunda arkadaslar diyorsunuz ki telefon numaramdan adresimi falan bulamaz ?
Ama hattımın kimin üzerine olduğunu öğrenmiş
adresimi de öğrenebilmiş olabilr mi .s

'MuTTo'

'MuTTo'

Üye
Allah kolaylık versin kardeş:)

baranpercin

Üye
    Konu Sahibi
Gizletmekle falan olmaz ayrıca telefoncular adres madres bilgisi veremez çağrı merkezinden tanıdığı birilerinin olması lazım. Bir arkadaşım tanıdığı vasıtasıyla birkaç kere adres öğrenmişti.

--------------- Ekleme ---------------

Neden ailenin sevgilim dediğin kızla çıktığını öğrenmesini istemiyorsun? Bu nasıl sevgidir anlamadım? Zamane sevgilerinden olsa gerek?

öyle değl.zaten birkaç senedir çıkıyoruz.önceden biliyorlardı.ama özel nedenlerden dolayı işte ayrıldık zannediyorlar.tekrar öğrenmemeleri gerekiyor yoksa çok kötü olr bnm için

kralcapan

kralcapan

Üye
ne diyim allah yardımcın olsun senin numarandan istediğişeyi öğrenebilir ciddi olmasa bari

nino4u

nino4u

Üye
Mesaj da ne yazdın merak ettim ve savcılık kararı olmadan adres veremezler:d özür güldüğùm için:d

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Arkadaşım hattı alırken adres verdiysen ve vodafone shopta tanıdığı varsa bulur ama yok sadece hattı müşteri hizmetleri üzerinden sorgulatıp adını öğrendiyse adres vermez.ama annenin üzerine hat ise ve çok azimli haddinden fazla çevesi varsa adresi bulması sorun değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt