Hayat Ne Kadar Acı Olursa Olsun..! En Ufak Mutluluğu Yaşamaya Değer

Sponsorlu Bağlantılar

FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
Hayat Ne Kadar Acı Olursa Olsun..! En Ufak Mutluluğu Yaşamaya Değer

Hayat Kumar Gibidir,Sonuna Kadar Gitmek İçin Cesaret Göstermelisin..Yaşadığın Her Saniye İçin..Ve..! Hayatı Sonuna Kadar Yaşamak İstiyorsan Önce Yaşamayı Hakedeceksin ki Hayatı Dilediğince Özgür,Rahat, Huzurlu ve Dilediğince Yaşayabilesin..
Göz Açıp Kapayana Kadar Geçer Hayat.Bazen İnsanın Karşısındakine Söylemek İsteyip te Söyleyemediği Sözler Vardır..Bu Sözler Belki de Hayat Boyunca Hep Ertelenir.Ama Şunu Hiç Unutmamak Gerekir ki;Hayat Pamuk İpliğine Bağlı Zamanın Geçmesidir..
Belki Daha Erken Sonra Söylesemde Olur Diye Düşündüklerimizi Söyleyemeden Göçüp Gideriz Sonsuzluğa..!Hayat Mucizelerle Doludur;Bugün Varız,Yarın Yokuz Gibi..!Hayatta Yaşanan Herşey Sevgiyle Başlar,Bazende Nefretle Biter..Herkesin Bir Beklentisi Vardır Hayattan..
Kimi Sağlıklı Olmak,Kimi İyi Bir İş,Kimi İyi Bir Aile,Kimi Başarılı Bir Okul Hayatı,Kimi Gönlüne Göre Bir Sevgili,Bir Eş İster..Bu istenenler Bu Kadarla Sınırlı Değildir..Daha Sayamadığımız Birçok Şey Geçer Herkesin Gönlünden..Önemli Olan Herşeyin Hayırlısını İstemek Ve Dilemektir..Her İstediğiniz Olmuş Ama Mutlu Olamamışsınız..
Siz İstediğiniz Kadar İsteyin Bunun Zaten Hiçbir Anlamı Kalmaz..Hayırsız Olan Hiçbir Şey İnsana Mutluluk Getirmez..Aksine Onu Mutsuzluğa Sürükler..!Hayat Ne Olursa Olsun Yaşamaya Değer.
Bu Değeri Bilelim Ve Bizi Kimsenin Üzmesine İzin Vermeyelim..!!Ve Hayatı Olabildiğince Kendimize Yakışır Bir Şekilde Yaşayalım..!!
Ve Hiç Unutmayalım ki..!
Hayat Yaşayabildiğimiz Sürece Yaşanmıştır !
 


Emrgncy

Emrgncy

Üye
Paylaşım için teşekkürler kardeşlik...
 
  • Beğen
Tepkiler: FatoŞ
seyamkk

seyamkk

Üye
Hayat yaşamaya değer elbet. Ama unutma insanın en büyük düşmanıdır zaman

Çok güzel paylaşım saol.
 
  • Beğen
Tepkiler: FatoŞ


Üst Alt