Hayat Amacınız Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Hayat Amacınız Nedir?
Evet Maxicep Üyeleri,hayat amacınız var mıdır?Varsa nedir?
Daha doğrusu hayatın bir amacı olmalımıdır?
Küçük bir anket buyrunuz

Catty

Emekli Yönetici
Valla ben doğmadan önce paşa paşa öteki dünyada yaşıyordum..Ama bizimkiler ne amaçla beni toprağa ektiler anlamadım..
Ama zamanla bi amaç oluştu, doyasıya yaşamak, eğlenmek, sevgilimle hayatı yaşamak..

Berlin Boleyn

benim amacım
aşık olduğum adamla evlenip ondan ya bir çcouk durumumuz varsa 3 çocuk yapmak istiyorum
şaka maka değil en çok istediğim şey bunlar

Konu Sahibi
Eğlenmek,aşk yaşamak gülmek sevınmek sevmek ve sevılmek çocuk yapmak birer amaç mıdır?

Berlin Boleyn

amaç nedirki?

bence amaç en çok istediğin şeydir...

Catty

Emekli Yönetici
Amaçtır tabiiki, google amcaya sor bakalım amaç nedir

Konu Sahibi
Evet evden okula gıtmek de bir amaçtır,anlatmaya çalıstıgım sey kucukken sorarlar buyuyunce ne olmak ıstersın dıye.
Bu soruda bununla paralel aslında,her şeyi google da aramayın

Catty

Emekli Yönetici
Bazı insanlar Google kadar bile bilgili değiller..Neyse..Konudaki açıklamanı değiştir o zaman

Berlin Boleyn

bide amaçlar bir yılda bir günde bir saniyede değişebilir bence ama şuan en çok yapmak istediğin şey senin amacındr
mesela günlerdir aç kalmışssındır o an o aç kişiye ne istersin denildiğinde şuan tek amacım karnımı doyurmak der.

ve amaçların bir sırası vardır

mesela ben ilk önce evlenmek istiyorsam tek amacım bu değildir
2.çocuktur
3.ev sahibi olmaktır
4.araba sahibi olmaktır.

bir başkası için

1.okumaktır
2.iş sahibi olmaktır
3.evlenmektir

böyle böyle gider yani..

Konu Sahibi
Senınyanlış anlaman herkesın yanlış anlayacagı anlamına gelmez,soru gayet acıktır

Catty

Emekli Yönetici
Senınyanlış anlaman herkesın yanlış anlayacagı anlamına gelmez,soru gayet acıktır

Ters düşünüyorsun , eğer bir toplumda istisnayı ( ki bu durum istisna değil ) yok sayıyorsan, sen yok sayılırsın..Ayrıca yanlış anlama değil, yanlış anlatım var hadi iyi forumlar.

Konu Sahibi
Sagol aydınlattığın için sana da

EroL

Emekli Yönetici
önce hedef belirlersin, o hedef dogrultusunda yapacagınız icraatler amacını oluşturur. amaç kısa süreli hedef uzun süreli olur. bankacı olmak hedef okula gitmek amaçtır. okulu bitirip bankacı olursun.
konu ismine takılmayıp ne sordugunu cevaplayım.
ne amacımız var isa? ben yaşamak için ömrüme kaybedecegim şeyler soktum ki amaç,hedef olsun. evlenip ailemi kurmak benim hedefim. senin hayatta kalmana sebep ne isa?

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca istisnalar kaideyi bozmaz bolüm hocam hep böyle der.

Konu Sahibi
Ben de bilmiyorum o yüzden bu konuyu actım ınsanlara sorayım dedım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...