djmk
Üye
-
Konu Sahibi
-
öncelikle hayırlı olsun..sorunlu bir ürün diye birşey yok..sürümün eski Nokia Software Updater programını indirip yazılımını güncelle..ayrıca destek için http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html buraya bakabilirsin..ekran koruyucu dursun hiç sökme çünkü dokunmatik çiziliyor..bileklik takma yeri sol tarafta küçük bir delik var kapağı sökersen ordan takacaksın..ben de de bazen iki bazen bir tıklama oluyor onu takma kafana..telefon çok güzel kullandıkça seveceksin..symbian os 9.4 bölümünde bir sürü program var oraya bak..s.a ark.lar bugün 5800 tel.imi aldım. Bazı sorularım olcak ark.lar
1- Bu tel. Eski sorunlu üretimmi (ışık sızması ahize sorunu vs. olan) Yoksa yeni mi Acaba Versiyon Bilgileri şunlar:
yazılım sürümü v21.025
yazılım sürümü tarihi 02.04.2009
özel sürüm 21.0.025.c01.01
2- ekrandaki ekran koruyucu kağıdı sökmek istemiyorum çizilmemesi için ama üstündeki çizgiler ve kısayolların resmi beni uyuz etti sanki 2 kat bi ekran koruyucu mu var denemekte istemedim sökmeyi eğer öyle deilse bida yapıştırmak mümkün olmuyo...
3- Bileklik takmak için yeri bulamadım
4- Bazı zaman iç menülerde vs. 2 kez tıklamak bazen tek kez tıklamak gerekiyo çözemedim niye böyle ?
Saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?