Hayalim...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Hayalim...!!!

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ FAKÜLTESİ.

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ MANZARASI

Hayalim,ulaşma çabam,emeklerimin karşılığı ve taban puanı 450 den aşşağı olmayan bi üniversite

Tepkiler: jejep
aynen cok istediğim bi yer ama daha mat1 yapamıyorum mat2 yi nasıl yapacam

Konu Sahibi
İkisini de yaptığım için bilmiyorum soru kaçırmamam lazım

mühendislikten umudu kestim insallah öğretmenlk olur.Ama bende özelde çalışmak istiyorum nedense memurluk acaip gelio bana

Konu Sahibi
Bana göre meslek yok ama hedef boğaziçi üniversitesinde bi meslek ah ah boğaziçi

Hayırlısı olsun. Çoooook çalışman lazım çooook...

valla sasırdım ne diyeyim düz liseden bilgisayar mühendisliği isteyen.Çünkü herkes Tıp dişci falan olmak ister.Ama Bilgisayar mühendisi olmak cok iyi birşey.İyi birşey ama mühendislik den cıkıpda kendi basına dogru düzgün program yazamayan cok adam var.Yazılım yapmak cok zevkli bi iştir.Mesala biz Vbasic le bi program errorsuz program yazıp acıldıgında sevinçden ölüyoruz.Çamaşır makinelerinde bile programcılık var.Türkler nedendir cok program yazmıyor.İns ileride bu alanda gelişiriz.Ben mühendisliği cok isterdim ama meslek lisesinde ki eğitim hiç bi şeye yaramadıgı için bütün düşündüğüm seyler uctu.Ne diyeyim insallah hedefine ulaşırsın.

Konu Sahibi
Ya ben tıp okuyamam pansuman yapmam gerekir o kişinin canı acıyacaktır ve ben bunu yapamam onun için iyi bişey olsada.aslında önceden eczanecilik istiyordum ama bi diploma kiralayıp dikan açmakla aynı şey olduğunu düşündüm.psikoloji ve sosyoloji düşündüm ufaktan ben insanlarla uğraşmayı sevmiyorum(açık ve net).dahası MİMARLIK da düşündüm ama yetenek sınavları ile alıyorlar sadece öss yetmiyor ve benim çizim yönünden yeteneğim yok. öğretmenlik yapamam. Aslında tam olarak istediğim bilgisayar mühendisliği değil kendime göre meslek bulamamışım ve bilgisayar mühendisliği,uluslararası ilişkiler düşünüyorum.

Konu Sahibi
Ya ben tıp okuyamam pansuman yapmam gerekir o kişinin canı acıyacaktır ve ben bunu yapamam onun için iyi bişey olsada.aslında önceden eczanecilik istiyordum ama bi diploma kiralayıp dikan açmakla aynı şey olduğunu düşündüm.psikoloji ve sosyoloji düşündüm ufaktan ben insanlarla uğraşmayı sevmiyorum(açık ve net).dahası MİMARLIK da düşündüm ama yetenek sınavları ile alıyorlar sadece öss yetmiyor ve benim çizim yönünden yeteneğim yok. öğretmenlik yapamam. Aslında tam olarak istediğim bilgisayar mühendisliği değil kendime göre meslek bulamamışım.Bilgisayar mühendisliği,uluslararası ilişkiler düşünüyorum.

benim ilköğretimdeyken isteğim uluslararası ilişkiler ve psikiyatri idi.Ben oks den önce bunlarla ilgili ne var ne yoksa okumustum cok ilgim vardı.Önüme ne gelirse gelsin okurum.Cok da kitap okudum istediğim seyler ile ilgili.Bende kendimi hep iyi liselerde görürdüm.Calıskandım baya da.Oks ye girdim sorular cok kolaydı.Sınavdan öncede az bi rahatsızlıgım vardı sınavda da sinüzitim başladı.sınavı 60 dk de bitirdim daha dogrusu daha kısa sürede ama izin vermediler cıkmama.Sonuçlar bi geldi baya düsük.Anca anadolu bilgisayar bölümüne yetiyordu Resmen hayatımı karartmıstı.Bilgisayarlada ilgileniyordum ama diğerleri daha cok ilgimi çekiyordu.resmen hayatımı kararttı diyebilirim meslek lisesi.Ama sen sanlısın bizden bin kat daha iyi eğitim görüyorsundur.Bence simdiden kesin bi kararını belirle.Gerçekten bir hedefin oldugu zaman sonuca cok rahat ulaşabiliyorsun.İstediğin bölüm ile ilgili biraz kendini geliştirmeye bak.

Reşwan

Emekli Yönetici
başarılar dilerim sadece hayalleriniz gerçekleştirmek için değil geleceğinizi kurmak için olsun.

Konu Sahibi
İnş dediğiniz gibi olur belli bi hedef seçer ve o hedefin peşinden koşarım

--------------- Ekleme ---------------

başarılar dilerim sadece hayalleriniz gerçekleştirmek için değil geleceğinizi kurmak için olsun.
Ben hiç bi zaman gelecek içn değil ama hayallerim için çok çabaladım.Kafama koyduğumuda yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...