Hayali Dramatize Senaryolarım I

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VforButterfly

VforButterfly

Üye
    Konu Sahibi
Hayali Dramatize Senaryolarım I
Facebookta yayımladığım notlardan bir kaçını paylaşmak istedim :)

Kuşkusuz, hayali kahramanlar dergilerinde bir roldeyim, hayat penceresinin yansımasında gölgelerim...eskimiş ve çatısı olmayan bir baraka dolusu hayallerim, tozlanmış yarınlarla dolu rüzgarsız gelecek günlerin birinde sonbahar yaprakları gibi çaresizim.

Bin hatta on bin itfaiyenin söndüremeyeceği bir ateşin içinde mülteci fikirlere terkedilmiş gibi hissediyorum.
Noel sabahında yağan kar taneleri kadar yük bindirmişler bu hamal bedenime, iplerine asılıp yürümeye gayret eden, tüm umutlarıda peşinde sürükleyen bir garip emekçi gibi..

Umutsuzlar şatosunda kont duke, alice harikalar diyarında solgun ağacı oynayan biri gibi tüm trajikomik sahnelerde ben..kapansın perdeler! çünkü oyun bitti..ama üzülmeyin yeniden başlayacak..çıkarken bir dahaki gösteri için biletlerinizi almayı unutmayın! en azından bir katkınız olur şu sefil hayatıma..

Belki ıslak kaldırımlarıyla istanbul sokaklarında yürürken bir zencefil fidanının yanında, belki de asırlık bir kestane ağacının gölgesinde bulursunuz hikayelerimi..Bıraktım her köşeye bir kaç hayalimi; biraz fazla varda..

Bu kadar melankolik olmayın, ne düşündünüz? hah..vazgeçtiğimi felan mı düşündünüz?

Yoooook....kolay mı vazgeçmek! Asıl şimdi başlıyor..

Saygılarımla,
Alper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt