Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haxball'a giremeyen bi tek ben mı varım?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF
Üye
Konu Sahibi
Haxball'a giremeyen bi tek ben mı varım?
Arkadaşlar dün ben Haxball a odalara girebiliyordum ama şimdi you were unable the connect host gibi bi hata veriyor. Biri yardım edebilir mi?
not: vınn kullanıyorum
FlaxLy
Üye
Hmm o ara sıra veriyor bende. Halen sebebini anlamadım
Metin MF
Üye
Konu Sahibi
Bende ara sıra değil, dün akşamdan beri giremiyorum
bosver bu oyun beni istemiyorsa bende onu istemem. (yani girmek istediğin oyun veya oyun sitesi senin girmeni istemiyorsa yani hata veriyorsa bos ver gitsin. Sen girmessen ben girmessem o girmezse yani kimse girmesse populer olan oyun veya site outlet olmamak icin kendisi bir cozum aramak zorunda kalacak. Ama biz kapıdan kovulup catıdan girmeye calısırsak bunların bitarafları kalkar bizi kucumserler.) biz girmek icin caba gostermessek birileri bizi kaybetmemek icin caba göstermek zorunda kalacak. Mesela 5000 oynayan var 1000 kisi hata alıp oynayamazsa 4000 oynayanı kalır yani %20 oynayanını kaybeder. Oynayanların %10 bunu farkeder ve giderse nerdeyse 3 oyuncudan 1'ini kaybetmiş olur.
kısaca baska oyun oyna arkadasları oraya davet et.