HaxBall - Play şifre : maxi :çay:
otostopçu Üye Konu Sahibi Haxball Odası Kurdum Gelin :D Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şifre : maxi
otostopçu Üye Konu Sahibi MarjinaL -TR' Alıntı: Artık sıkmaya başladı hergün haxball konusu.... Genişletmek için tıkla ... oynamak istemezsen gelmezsin vede zkonu zaten gereksizlerde
MarjinaL -TR' Alıntı: Artık sıkmaya başladı hergün haxball konusu.... Genişletmek için tıkla ... oynamak istemezsen gelmezsin vede zkonu zaten gereksizlerde
MarjinaL -TR Üye Bu tür düşük boyutta bir oyunda nasıl lag oluyor anlamadım sunucularda rammi az acaba
TheMadness Üye MarjinaL -TR' Alıntı: Bu tür düşük boyutta bir oyunda nasıl lag oluyor anlamadım sunucularda rammi az acaba Genişletmek için tıkla ... Sunucu kendi pcn modemden kaynaklanabilir
MarjinaL -TR' Alıntı: Bu tür düşük boyutta bir oyunda nasıl lag oluyor anlamadım sunucularda rammi az acaba Genişletmek için tıkla ... Sunucu kendi pcn modemden kaynaklanabilir
otostopçu Üye Konu Sahibi MarjinaL -TR' Alıntı: Bu tür düşük boyutta bir oyunda nasıl lag oluyor anlamadım sunucularda rammi az acaba Genişletmek için tıkla ... hostlarında int hızları pingi etkiliyo ben sordum kurduğum odada 1 2 kişiye genelde 14- 27 arası gidip geliyor demişlerdi
MarjinaL -TR' Alıntı: Bu tür düşük boyutta bir oyunda nasıl lag oluyor anlamadım sunucularda rammi az acaba Genişletmek için tıkla ... hostlarında int hızları pingi etkiliyo ben sordum kurduğum odada 1 2 kişiye genelde 14- 27 arası gidip geliyor demişlerdi
MarjinaL -TR Üye Madness®' Alıntı: Sunucu kendi pcn modemden kaynaklanabilir Genişletmek için tıkla ... online fp oyunlarındada kuruyorum lag olmuyor.?
Madness®' Alıntı: Sunucu kendi pcn modemden kaynaklanabilir Genişletmek için tıkla ... online fp oyunlarındada kuruyorum lag olmuyor.?