Haxball bölümü hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Haxball bölümü hakkında
Son zamanlarda haxball biraz fazla oynanmaya başladı. Ve oyuncu toplamak için Gereksiz Mesajlar bölümünde sürekli konu açıyoruz.

Bunun yerine Oyun Genel bölümünün alt bölümü olarak Haxball açılsa nasıl olur ? Çoklu online oyunlar bölümü var ama orda herşey karışabilir. Böyle birşey olabilirse ben dahil bir kaç üyemiz daha mutlu olabilir. Şimdiden teşekkür ederim. :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence güzel olur. Haritalar ekran görüntüleri bilgiler haberler vs paylaşılabilir. Sohbet bölümündeki konu bunlar için yetersiz.

codblackops2

codblackops2

Üye
kesinlikle yapılması lazım böyle birşeyin.ozana ulaşmaya çalışalım :islik

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben gerek olmadığı kanısındayım.Sitemizde bölümleri yer alan diğer online oyunlara göre taraftarı az bir oyun.
Counter strike,Metin 2 bölümlerimizin yanı sıra (Çoklu online oyunlar) Çoklu online oyunlar bölümümüz bu sıkıntıyı giderir diye düşünüyorum.

Revengeful

Emekli Yönetici
Milyonlarca hayran kitlesine sahip WoW, LoL gibi oyunlarının kendine ait bölümü yok. Maxicep'de ise en fazla 10-15 kişilik bir grup için küçük bir oyunun bölümünü açmak mantıksız geliyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Anıl abi mesajımı tamamen okduğundan şüphelendim :D Bununla ilgilide yazmıştım.

Mert abi counter strike bölümü ölü gibi şu an. Çok fazla paylaşım yapılmıyor. Forumda gereksizler bölümüne uğramayn çok kişi var. Yeni bölüm açılırsa bir çok kişi görebilir. Ve paylaşımlarda artabilir. Ben yinede fikrimi geri çekmek yerine ileri götürmeye devam edicem.

burakkk97

Üye
açılmalı bence de hem haxball siteye üye de çeker diye düşünmekteyim

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Anıl abi mesajımı tamamen okduğundan şüphelendim :D Bununla ilgilide yazmıştım.

Mert abi counter strike bölümü ölü gibi şu an. Çok fazla paylaşım yapılmıyor. Forumda gereksizler bölümüne uğramayn çok kişi var. Yeni bölüm açılırsa bir çok kişi görebilir. Ve paylaşımlarda artabilir. Ben yinede fikrimi geri çekmek yerine ileri götürmeye devam edicem.
Konunu okumadan yorum yapmıyorum.Evet konunda çoklu oyunlarda karışır yazmışsın.ben de diyorum ki söylediğin gibi çoklu oyunlar var ayrıca bölüme gerek yok.Yani karışmaz.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bencede gereksiz.
önce bi Linux OS ve Mac OS bölümü açılsın diyorum:dry:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
bence açılmalı. Gereksiz bölümünü işgal ettiler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bence de açılabilir :hmmm

Joker.

Joker.

Üye
Açılsın bencede

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Millete bak ya başka konulara çekmeye çalışıyolar :zzz:

ismail

ismail

Üye
kanımca kesinlikle lazım

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:zzz: gerek yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt