Havalimanında unutulan ürünler Avcılar'da satılıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Havalimanında unutulan ürünler Avcılar'da satılıyor.
Dün gazetede okudum bugün gidipte bakiyim dedim.Çok güzel şeyler var.350 liraya iphone 3g vardı.Daha yüzlerce telefon vardı.Ama hepsi kayıtsız..Onlarca foto makinesi vardı.Ben 90 liraya Panasonic DMC-FX10 aldım.Yanlız hiçbirinin şarj aleti yok.Canon 450D vardı bitane.950 lira dedi.Çeşit çeşit kameralar,laptoplar,ufak ekranlı vcd playerlar falan.Ne ararsan var.Yüzlerce bavul,çanta,binlerce giysi..PSP'lere 185 lira dediler.Ama pazarlık yapınca indiriyorlar..Annemle beraber gittim.Annem bagajı doldurdu ağzına kadar.5 liraya ufak taburelerden aldı bir sürü.Pazar arabası aldı 10 liraya.Aklınıza ne gelirse var..Yok yok yani.Gitmenizi tavsiye ederim.

Avcılarda Marmara cad.No:7 Çağatay iş merkezinde.Trafiğe kapalı cadde.Arabanızı yukarıda bırakıp yürümeniz lazım..

EDİT : Şimdi aklıma geldi.Yüzlerce güneş gözlüğü vardı.Çoğu da orjinal..Orjinal Ferrari gözlüğü vardı adamın teki 70 liraya aldı.Raybanlar falan var.Ama sabah erken giderseniz daha iyi.Öğleden sonra çok kalabalık oluyor.Zaten dükkan çok küçük ve dar.Malların çoğu dükkanın dışında ama yinede bakmak incelemek çok zor oluyor.

Alıntıdır

intro

intro

Üye
Vay be... Nasıl takip ederiz bu satış tarihlerini

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Bu kadar ürün nasıl olur unutulur anlamış değilim, insanlar bu kadar mı unutkan oldular?

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
sadece unutulan mallar değildir haciz mallarıda vardır bence

y n s c n

y n s c n

Üye
Öğrendiğim iyi oldu gidip bakalım bi ara..

zuyi

Üye
hafta sonu açık mi te belli tarihleri varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt