Havale ücreti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Havale ücreti
Arkadaşlar hepsiburada.com dan telefon alcam da havale ile yaklaşık 15 lira daha ucuza geliyor.havale/eft nin ücreti ne kadar?

mstf_l

mstf_l

Üye
Nerden yaptığına bağlı. Bazı bankalar(Ziraat ve Akbank gördüm şimdiye kadar) bankamatikle yaparsan ücret almıyor, şubeden elden ödemeyle yaparsan 5 tl alıyor.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Nerden yaptığına bağlı. Bazı bankalar(Ziraat ve Akbank gördüm şimdiye kadar) bankamatikle yaparsan ücret almıyor, şubeden elden ödemeyle yaparsan 5 tl alıyor.

akbankta banka kartım var.büyük ihtimalle ordan yaparım.peki karttan aktarabiliyor muyuz parayı karşı hesaba?bir de her bankamatikten oluyor mu yoksa sadece belli bankamatiklerden mi oluyor.cevabın için :tşk:

mstf_l

mstf_l

Üye
Bankamatikten yada online işlemlerden yapabilirsin. Ama bankamatikten yaparken alıcıya not bırakamadığın için alıcı paranın hangi sipariş için gönderildiğini bilemez o yüzden bankamatikten yapmadan önce hepsiburada ile konuşmanı tavsiye ederim. Ya da en güzeli banka kartını internet işlemlerine açtır, internet üzerinden yap havaleyi.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Bankamatikten yada online işlemlerden yapabilirsin. Ama bankamatikten yaparken alıcıya not bırakamadığın için alıcı paranın hangi sipariş için gönderildiğini bilemez o yüzden bankamatikten yapmadan önce hepsiburada ile konuşmanı tavsiye ederim. Ya da en güzeli banka kartını internet işlemlerine açtır, internet üzerinden yap havaleyi.

hm tamam dostum eyvallah :) içeriden yaparım o zaman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt