Hava Kirliliği (kimya Donem Odevi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turgay89

turgay89

Üye
    Konu Sahibi
Hava Kirliliği (kimya Donem Odevi)
Arkadaslar kimyadan donem odevim var. konu hava kirliliği.. konunun iceriginde ozon tabakası, sanayilesmenin yol actıgı hava kirliligi, son 50 yılda hava kirliligi nasıl arttı(veya azaldı), hava kirliliginin sonucları bunlardan bahsedicekmisim.. ilk bakısta kolay gibi gorunuo farkındayım ama 1 haftadır netten bakıorum kayda deger hic bisey bulamadım .. arkadaslar lutfen yardım edin.. msn adresim [email protected] burdan da ulasabilirsiniz..

tesekkurler..

mAd_girL

mAd_girL

Üye
valla ben buldum bisürü ayrı ayrı araştır ozon tabakası falan diye yine bulamazsan cevre kitaplarına bakarsan hepsini bulursun

turgay89

turgay89

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Feb 4 2006, 05&#58;10 PM) [post=271402]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
valla ben buldum bisürü ayrı ayrı araştır ozon tabakası falan diye yine bulamazsan cevre kitaplarına bakarsan hepsini bulursun
[/b][/quote]

senin konu aynı mı??

mAd_girL

mAd_girL

Üye
hayır asıl birisi bana öss son 10 yılın geometri sorularını bulsun şaka tabide ama senin konun şuan googledan heryerden bulursun

turgay89

turgay89

Üye
    Konu Sahibi
yav gercekten bana da oyle geliodu.. ama dogru duzgun hic bi yerde yok.. hep kısa kısa seylerden bahsedilmis..

arkadaslar yardımlarınızı bekliorum..

yitik savaşçı

Üye

turgay89

turgay89

Üye
    Konu Sahibi
usta cok makbule gecti.. emegine saglık.. ne kadar tesekkur etsem azdır..

yitik savaşçı

Üye
Önemli Değil... Derleyip, toplamak sana kalmış...

TourniQueT93

Üye
kardeş linklerin çok çok çoğu kırık, sayfa görüntülenemiyor :(

--------------- Ekleme ---------------

oha pardon ya bu 2006 nın konusu mu :S

Anıl Umut

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...