Hava Harp Okulu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Hava Harp Okulu
Arkadaşlar Seneye Sınava Gireceğim Ve Bir Sorum Olacak Hava Harp Okuluna Meslek Liselerini Alıyorlar Mı (Adalet Meslek Lisesinde Okuyorum) Bilgisi Olan Var Mı ???

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
sanırım sadece sınava bakıyorlar.

----------Eklendi @ 22:35:50 ---------- Yazıldı @ 22:35:05 ----------

bi de mülakat falan varsa onlar. Okula bakıyorlar mı bilmiyorum.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Eğer okula bakarlarsa giremem galiba

Aege

Aege

Üye
Okula bakılmıyor.Sadece üniversite sınavı sonucuna göre.Ama puanı az değil

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
imam hatiplilere cemaat dershanelerine falan taş koyuyolar sacma sapan nedenlerden dolayı eliyorlar.Ama adalette sorun olmaz gibi.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Aege

Aege

Üye
Imam Hatipten Hava Harp Okulunu kazanma ihtimali zaten çok az meslek liseleride buna dahil.Fen liseleri,Anadolu liseleri gibi başarılı okullardan öğrenciler gidiyor Harp Okullarına çoğunlukla.Meslek lisesi ve imam hatip gibi eğitim kalitesi düşük okullarda (kusura bakmayın ama bu ülkemizin kaçınılmaz bir gerçeği) tercih ettiği yer astsubaylık meslek yüksekokulu.

Yani anlayacağınız yasal bir engel yok gidememesi için ama meslek lisesinden harp okuluna gitmek pek görülmüş birşey değildir.Ama siz ben zoru başaracağım diyorsanız onu bilemem :D

0live456

Üye
Hayır bakılmıyor.Örneğin bilişim bölümünden mezunsun sınavı kazandın mülakatı geçtin hazırsın.Ordunun bilişim & teknoloji kısımlarına geçme şansın var diye biliyorum.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Hayır bakılmıyor.Örneğin bilişim bölümünden mezunsun sınavı kazandın mülakatı geçtin hazırsın.Ordunun bilişim & teknoloji kısımlarına geçme şansın var diye biliyorum.
.+1

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Bakılmıyorsa iyi bide kazanırsam çok daha iyi olur :)

Mert

Mert

Üye
Ben liseden başlayacaktım. İstanbul'a mülakatlara gitmiştim. Ön sağlıktan eleyip gönderdiler:D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Bende biraz önce baktım eğer öyleyse yattı bu iş :( ben yine de bi soruyum hocalara falan belki bi iletişime geçerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt