Uygulama hava durumu kilit ekranı

Aksam yada yarin bi video eklerim bakarsin nasil olmus. benim hosuma gitti boyle seninde begenicegine eminim

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Aksam yada yarin bi video eklerim bakarsin nasil olmus. benim hosuma gitti boyle seninde begenicegine eminim
açıkçası lockerpro benim tarzım değil o locker ı sevmiyorum onu kullanmam şu anda kullandığımdan memnunum zaten olay aynı sanırım lockerpro da da duvarkağıdı olarak canlı duvarkağıdı seçiyosun. ardaki tek fark duvarkağıdı birimiz go weather kullanıyo birimiz weather screen aslında ben onuda denemiştim ama niye kaldırdım hatırlamıyorum anlık canlı hava durumunu animasyonla duvarkağıdında belirtiyomuydu o? go weatherın güzel yanı farklı animasyon temaları var istediğini kullanıyon. tabi bunda da istediğin resmi kullanıp onun üzerinde animasyon uyguluyon olmazsa bunu bi daha yükleyip kurcuklıyım dediğin gibi belki daha çok severim sen beğendiysen bende beğenirim az önce teşekkür etmeyi unutmuşum teşekkürler kardeşim bilgi için.bende sorun çıkarıyo bu pro. weather screen crashed deyip hiç açılmıyo. kullanamıyom pro versiyon olduğu içinmi acaba ama lisans hatası diye bişey demiyo sadece crashed anlamadım

Onun icin luky patcher ile yama at yada tavsiyem modlu market yukle lisans kontrolu yapmiyor

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
kaldırıp bida kurdum şimdi açılıyor fakat lisans hatası verdi iyide cihaz henüz rootlu değil yeni rom yüklemiştim root unu bulamadım bu versiyon romun pekte uğraşmadım henüz lazım olmuyo diye bi ara bakayım ben bida root yapayım bu mereti rootsuz olmuyo önceki romda modlu market vardı zaten. ama videoyu gizli yapmışsın açılmıyo bu video gizlidir diyo

Tepkiler: yaren_dede

Root sart dostum root genel bir ihtiyac artik

Videoyu duzelttim

Tepkiler: Nextman

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Root sart dostum root genel bir ihtiyac artik

Videoyu duzelttim
aynen hayırlısıyla üşenmezsem bi ara rootlucam vaay gerçekten çok güzelmiş animasyonu. ama bi süre deneyemicez önce şu root işini halledelim. sonra kullanırım bunu dediğin gibi iyiymiş bu pro.

Tepkiler: yaren_dede
aynen hayırlısıyla üşenmezsem bi ara rootlucam vaay gerçekten çok güzelmiş animasyonu. ama bi süre deneyemicez önce şu root işini halledelim. sonra kullanırım bunu dediğin gibi iyiymiş bu pro.

Aynen duwar kagidi zaten on numara ayarlari filan guzel.
Lockerda bildirim ozelligi hosuma gitti hicbirseyi kacirmiyor ve cihaz acikkende bildirimleri gösteriyor uzun sure vazgecilmez uygulamam olacak heralde

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Aynen duwar kagidi zaten on numara ayarlari filan guzel.
Lockerda bildirim ozelligi hosuma gitti hicbirseyi kacirmiyor ve cihaz acikkende bildirimleri gösteriyor uzun sure vazgecilmez uygulamam olacak heralde
benim bildirimle işim olmuyo msjım gelmez arayanım soranım olmaz face takılmam o yüzden benim için gereksiz bi pro galaxy locker dan memnunum buda cvpsız arama msj falan bildirim gösteriyo.

benim bildirimle işim olmuyo msjım gelmez arayanım soranım olmaz face takılmam o yüzden benim için gereksiz bi pro galaxy locker dan memnunum buda cvpsız arama msj falan bildirim gösteriyo.

Fark yapmaz dostum cihazda hangi bildirimi görmek istiyorsan onlari gosteriyor zaten sarjada pek etkisi yok gibi ama 42mb ram yiyor