Telefon Tavsiyesi Hatamı Yapdım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
Hatamı Yapdım...
www.maxicep.com/portal/android-zirvede-ios-yakin-takipte.html bu haberden sonra symbian almakla hatamı yapdım die kendime sormaya başladım...Sizce hatamı ettim

uruno

uruno

Üye
Doğru karar vermişsin .Oralara gidipte buralara dönen çık var merak etme.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hız uyguylama bollugu bakımından android alsaydın iyi olurdu sen görsellige önem vermişin 701 almışın hayırlı olsun

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Doğru karar vermişsin .Oralara gidipte buralara dönen çık var merak etme.

Tabloda belli oluyor zaten.Symbian kullanımı %1lerde seyrediyor.Android ise %50lerde.Asıl burdan Androide geçen çok merak etme.Androidden sonra Symbian 3310 gibi geliyor insana.

sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
yıllardır symbian kullanyrm 6600,n70,n73,5800,701 tüm symbian sürmlrni kullandım neredyse ve bu durumu hakettigini düşünmyrm. (T20de kullandım bu arada)

_ardaa

_ardaa

Üye
Soru çok saçma olmuş sen aldığın telefondan memnun olup olmadığını milletin yaptığı ankete göre mi anlıyorsun, yani yarın başka anket yapılsa symbian en önde olsa bu seferde oh be iyi ki almışım diye mi konu açacaksın:hmmm

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, MertcaN9 ve n000k
uruno

uruno

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4233089]

Tabloda belli oluyor zaten.Symbian kullanımı %1lerde seyrediyor.Android ise %50lerde.Asıl burdan Androide geçen çok merak etme.Androidden sonra Symbian 3310 gibi geliyor insana.
[/QUOTE]

Nerde çokluk orda bo....luk. Boş veeeerr Andro-it! Gitsin:kotu::naughty:

cardanadam

cardanadam

Üye
ForeverAlone";4233089][COLOR="Black' Alıntı:

madem okadar çoksunuz bu anket neden böyle http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/hangi-isletim-sistemini-kullaniyorsunuz-587881.html
[/COLOR]

----------Eklendi @ 09:53:19 ---------- Yazıldı @ 09:51:37 ----------

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/hangi-isletim-sistemini-kullaniyorsunuz-587881.html

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Bence isabetli bir karar almışsın hiç pişman olmayacaksın 701 de ne ararsan var:oke:

xinanux

Üye
701 :oke:

pRime.

pRime.

Üye
symbian hala dünya çapında birincidir. bir de bazı şirketler bu oranlamayı sadece Amerika'yı baz alarak yaptığı için genelde amerika kaynaklı işletim sistemleri hep daha yüksek kullanım oranına sahip olur ki zaten amerika'da symbian hiçbir zaman birinci olamadı.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

minti43

Üye
yanılmıyorsam 2 gün öncede aynı haberin tartışması vardı .. bu sayıların gerçek olma ihtimali satış rakamlarına bakılınca imkansız sonucu cıkıyor. bütün nokialar symbian olduguna göre nasıl yüzde bir cıkabilir.. tamam ios ve android symbiana göre daha cok kullanılıyor ama haber kesinlikle taraflı ve yalan.. hele win7 ve blackberryin gerisinde olması tam bi saçmalık..

franzliszt

franzliszt

Üye
nokia 701 gayet güzel model fazla takma güzel güzel kullan tüm özellikleri barındırıyor fantaziye kaçmayalım

yeauw

yeauw

Üye
Doğru secim 701 :) hem güncellemelerle daha iyi olacağını söylüyorlar ki ben inanıyorum :)) kamera 1080p olacakmış :) az bşy deil yani XDD

aosman61

aosman61

Üye
evet...

fvb

Üye
Aynen ips la android varken symbian alamak biraz garip...

saruman_me

saruman_me

Üye
701 asla bi hata olamaz kardeş için ahat olsun..:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt