Hata Yapmazsak Fenerbahçeyi Yeneriz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Hata Yapmazsak Fenerbahçeyi Yeneriz
Denizlispor Teknik Direktörü NurullahSağlam, özellikle defans bölgesinde hata yapmadıklarında, lider Fenerbahçe’yi yenebileceklerini söyledi.

AA
Güncelleme: 12:30 TSİ 09 Mayıs 2006 Salı

DENİZLİ - Turkcell Süper Ligi’nde tarih 24 yıl sonra tekerrür edecek. 1981- 1982 sezonunda Eskişehir’de oynanan maçta, Eskişehirspor ligde kalmak, Beşiktaş ise şampiyon olabilmek için sahaya çıkmıştı. Beşiktaş 2-1 öndeyken çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan maç, daha sonra 3-0 siyah-beyazlı ekibin lehine tescil edilmiş ve Beşiktaş şampiyon olmuştu. Bu kez takımların isimleri değişik, ama amaçlar aynı. Denizlispor ligde kalabilmek, Fenerbahçe ise lider girdiği son haftayı da kayıpsızgeçerek üst üste 3, ligde ise 17. şampiyonluğuna ulaşmak istiyor.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Zorlu 90 dakikanın hazırlıklarına başladıklarını bildiren teknik direktör Sağlam, ikinci yarıda elde ettikleri puanlara bakıldığında Denizlispor’un ilk 5-6 takımdan biri olduğunu, ancak bugün yaşadıkları sıkıntının ilk yarıda az puan toplamalarından kaynaklandığını belirtti.

Denizlispor’un son maça rakiplerinden avantajlı çıkacağını ifade eden Sağlam, “Diğer maçların sonuçları da bizim için önem arz ediyor,ama her şeyden önce biz Fenerbahçe ile mücadele edeceğiz. Oyun stratejimiz daha farklı olacak. Çünkü kazanmak zorunda olan bir Fenerbahçe ile karşı karşıya geleceğiz. Özellikle defansif alanda hata yapmadığımızda, Fenerbahçe’yi yenecek güce sahibiz. Çünkü biz onlara gol atacağımızı biliyoruz. Önemli olan onlardan gol yememek” dedi.

Eski takımına karşı forma giyecek olan kaptan Yusuf ise “Fenerbahçe maçı çok zor olacak. Onların şampiyon olmak için, bizim de ligden düşmemek için kazanmamız lazım. Biz bir hafta boyunca konsantrasyonumuzu kazanmak üstüne yapmak zorundayız. İnşallah hafta sonunda Denizli halkıyla kenetlenip bu maçı alacağız” diye konuştu.

Yusuf, “Ekonomik sıkıntılar yaşanıyor mu” sorusuna da “Her kulüpte olan bir şeydir ekonomik kriz. Tabii bizim kulübümüzde ufak tefek ekonomik krizler var, ancak bunlar aşılacak şeyler. Zaten şu anda bunların konuşulması doğru değil. Biz sadece Fenerbahçe maçına konsantre olacağız. Lig bitince herkes hesabını kitabını ona göre görür” yanıtını verdi.

Çek futbolcu Tomas Abraham ise Fenerbahçe maçının zor geçeceğini, alacakları sonuçla ligde kalacaklarını, hafta sonunda mücadele ve konsantrasyonun yüksek olacağı bir maça çıkacaklarını kaydetti.

Alıntı: ntv.com.tr

--------

<span style="color:#990000">Ben Galatasaraylı olarak Denizlispor&#39;u destekliyorum. Evet; belki Galatasaray kendi işini kendi göremedi... Ama hatırlarsanız 2002 Dünya Kupası&#39;nda Türkiye&#39;nin gruptan çıkabilmesi için Brezilya&#39;nın Kosta Rika&#39;yı yenmesi gerekiyordu. Ve biz bu sayede dünya üçüncülüğüne kadar uzandık. İşte bazen böyle durumlar yaşanabiliyor. Ben de Galatasaray&#39;ın şampiyon olması adına Denizlispor&#39;u destekliyorum...</span>

gknky

gknky

Üye
bence fb maçı vermez eminim . ... .
şampiyonda fenerbahçe olur

kikaksk

kikaksk

Üye
fb macı alırsa denizli küme düşer ama denizli kolay kolay bu macı vermez...

alihan

alihan

Üye
<div class='quotetop'>(kikaksk &#064; May 9 2006, 10&#58;22 PM) [post=331386]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
fb macı alırsa denizli küme düşer ama denizli kolay kolay bu macı vermez...
[/b][/quote]
katılıyorum denizlide kume düşme korkusu var gerçi fb dede şampıonluk cok çekişmeli geççek ıkı tarafada basarılar ama denızlıye daha cok

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
gönlümüz denizliden yana

seyfofen

seyfofen

Üye
haydi hep beraber üüüüüüüüürrrüüüüü üüüüüüüüüüüüüü

Lion Heart

Lion Heart

Üye
inşallah bi aksilik çıkmaz da Denizli Feneri yener.

seyfofen

seyfofen

Üye
<div class='quotetop'>(Lion Heart &#064; May 9 2006, 09&#58;49 PM) [post=331412]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
inşallah bi aksilik çıkmaz da Denizli Feneri yener.
[/b][/quote]

acmaya başladım halinize vah vah...

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Birbirimizi kışkırtabilecek tavırlardan kaçınırsak sevinirim.

lfp20

lfp20

Üye
ben denizli liğim ve denizlide oturuyorum ayrıca fanatik bi fenerliğim pazar günü statta yani maçta görevliğim aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık napcam ben yawwww umarım fener denizliği yener malatya ve ankaraspordan biri yenilir hem fener şampiyon olur hemde denizli ligde kalır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt