Hata oluştu.Widget Kaldırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Hata oluştu.Widget Kaldırıldı
Bu hatanın sebebi nedir? Twitter ya da facebook widgetında bu hatayı veriyor.üstelik sadece 1 ev ekranında hata veriyor.diğer ev ekranlarına bu widgetı koyabiliyorum.ama bir ekranıma koyamıyorum.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
benimde geçen gün saatte aynı hatayı verdi restart yaptım düzeldi :hmmm

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
ben 2 kez restart yaptım yinede düzelmedi.yeniden yükledim düzeldi.ama bunun kaynağı ne? asıl sorum o ? :hmmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
boşver dostum en azından düzelmiş

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
boşvericem boşvermesine de böyle hatalar beni telefondan soğutuyor.her an bozulacakmış gibime geliyor :s

u_cosar

u_cosar

Üye
bunun nedeni hatalı bir widget uygulamanın bulunması ve sen bunu masaüstünen kaldırmadığından dolayı makine otomatik olarak kaldırıyor.

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
bunun nedeni hatalı bir widget uygulamanın bulunması ve sen bunu masaüstünen kaldırmadığından dolayı makine otomatik olarak kaldırıyor.

bilgi için sağol.ben eski yüklediğimi kaldırdım zaten.yeni bir tane yükledim.şimdilik sorun yok.

MaxipmaN

Üye
orjınal saat widgeti yapıyodu bende gerekli format attıydım düzeldi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​eski yedeği telefona geri atıysan bir ihtimal sosyal uygulamasının eski halini de yüklemiş olabilir..yenisi ile de uyuşmadığı için widget kaldırıldı demiştir.nitekim öyle de olmuş.

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
galeri ve sohbet widgetını ekrandan kaldırdım.tüm ekranlara rahatlıkla widget koyabiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt