Hat açtırmak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halfur

Üye
    Konu Sahibi
Hat açtırmak?
arkdşlar yeni bi hat aldım ama aldğım rde açtırmadım dha sonradan açıtırırım die bi kenara koydum...bgunde gdip açtrmak istedm...ama adam tutturdu hattın kabı olmadan yani sticker warya bilgileri yazan o olmadan olmaz die...ama zten kartın üsütnde yazıo hrşey...kabını kaybettim bn...nlcak simdi?

adam illa bu resimdekini istio ama bn attım...ama aynı bilgiler ztaen war elmde?

brkblx

brkblx

Üye
bayii haklı cünkü o kabın üstünde ki sticker ın bi tanesini senin abonelik sözlesmesine yapıstırcak, o sticker olmadan hat acılmaz

Mevsimpanel

Üye
SİZLERİNDE ARTIK BİZLERİN YARDIMIYLA BİR SESLİ CHAT SİTESİ OLUYOR

Öncelikle s.a sevgili arkadaslasrımı sizlerınde artık bizlerın yardımıyla bir sesli chat sitesi oluyor nasılmı fiyatlarımız kalitemiz ve müşteri anlayısımızın yanı sıra 7/24 saat kesıntısız sunucumuzla sızlere hizmet vermeye calısıyoruz
Sözüm Meclisten Dışarı kımse yanlıs anlamasın bazı arkadaslarımız sadece musterıye sıte acana kadar ılgılenıyor ama biz açtıktan öncede açtıktan sonrada musterımızın yanındayız bize müşterının yanı sıra dost arkadas lazım dost arkadas cercevesı ıcınde inanın daha güzel ortamlar kurmakta çok önemlıdır
msn adresimi verıyorum sesli chat sıtesı actırmak ısteyen arkadaslarımıza elımızden geldıgı kadar degıl elımızden geldıqınınde daha falasını yapmaya calısıyoruz
Msn ekleyın göruselım ne kaybedersınızkı Belkıde Çok Şey kazanabılırsınız
Msn:[email protected]
Telefon:0554 938 6075
WeB Sitemiz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt