hat acılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sam@55

Üye
    Konu Sahibi
hat acılmıyor
Arkadaslar meraba vodafone ıle sorunum var telefon dururken kapandı acmaya calsıyıyorum acılıyor pin kodu gırme isticek dıey beklerken sim card rejecdet diyor sonra insert sımcard dedi telefon bozuldu herhalde dedeım eskı telefouma taktım ondada aynısı dedı baska bı hat taktım telefona acıkdı hattıma ne oldu sız ce varmı basına gelen yada bıle bu durumu

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Telefon bir an sim kartını okuyamamış herhangi bir sorun yok bu her hatta olabilir sim kartınızın chip olan yerini temizletin ve telefonunuzun sim kart ı taktığınız bölümü zarar vermeden temizlemeniz yeterli.

Bu yaptıklarınıza rağmen düzelmiyorsa sim kartınız zarar görmüş olabilir bayiden sim kart yenilemesi yapabilirsiniz.

sam@55

Üye
    Konu Sahibi
Telefon bir an sim kartını okuyamamış herhangi bir sorun yok bu her hatta olabilir sim kartınızın chip olan yerini temizletin ve telefonunuzun sim kart ı taktığınız bölümü zarar vermeden temizlemeniz yeterli.

Bu yaptıklarınıza rağmen düzelmiyorsa sim kartınız zarar görmüş olabilir bayiden sim kart yenilemesi yapabilirsiniz.

yaptımn onu plmadı sımkart yenılemesı ucretlımı pekı

sam@55

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslra hattın yedegını aldım ama oda ıkıde bır sımkart kaydı yapılmadı deyı duruyor sebeke gıdıyor bunu n eyapcaz bı cozum bulun da bana

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaslra hattın yedegını aldım ama oda ıkıde bır sımkart kaydı yapılmadı deyı duruyor sebeke gıdıyor bunu n eyapcaz bı cozum bulun da bana

Yeni aldığın sim kartı başka bir telefonda dener misin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt