hastayım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
hastayım
arkadaslar ben hastayım ıyı olmak ıçın ne yapmam gerek agrı kesıcı ateş dusurucu hap ıçıyorum ama yınede geçmıyor 4 gundur

savas_yal

savas_yal

Üye
arkadaşım hastasın da neren ağrıyor ağrı kesiciyi neye göre içiyorsun bir doktora görünmen muayene olman daha güzel değil mi ?

Astrosman

Astrosman

Üye
Neren ağrıyor :hmmm

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
grip oldum

savas_yal

savas_yal

Üye
bak arkadaşım bu grip diğer gripler gibi hemen geçmiyor ateş baş ağrısı ileriki günlerde baş dönmesi iştahsızlık gibi sorunları beraberinde getiriyor git en yakın sağlık ocağına sana bir iğne verecek(penisilin) bu iğne her yerde yapılamıyor tam teşekküllü hastanede bu iğneyi yaptır geçecek emin ol

.Murat.

.Murat.

Üye
ilaç önermek yanlış olur
bol limonlu çay çorba içmelisin vücudun direncini kuvvetli tutabilmek amacıyla iştahın olmasa bile zorla yemek yemelisin
grip için dinlenmek gerekiyor dışarı çıkıp dolaşmak okula gitmek işe gitmek gibi aktiviteler sebebiyle iyileşme güçleşiyor dinlenmelisin

Astrosman

Astrosman

Üye
Vick vapurub diye krem var.. Buruna sür nefesin açılır sonra doktora git..

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
doktor gıt rasgele ılac kullanman dırenc kazandırıp hafif bıseyse de tetikler daha cok sürer
gecmıs olsun

furkan5800

furkan5800

Üye
TheCower

TheCower

Üye
Ben ilaç kullandım tamam belki fayda görmüşümdür şimdi nankörlük olmasın ama gerçekten çok güçsüz düşüyorsun direncin azalıyor bağışıklık sistemin düşüyor falan filan. Limon ve meyve yeee

tempestshine

tempestshine

Üye
Geçmiş Olsun :evet:

maxirabit

maxirabit

Üye
geçmiş olsun. Ben de ne iğne nede ilaç sürdüm ağzıma:)
Bir tek polen alerjisi var. İlk bahar da alerjim daha belirgin oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt