Hastane sapığına dayak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Hastane sapığına dayak!

[h=2]İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sapık paniği yaşandı.[/h]
Özel bir şirkette çalışan H.B. tomografi çektirmek için önceki gün sabah saatlerinde hastaneye gitti. Diğer hastalarla birlikte numara almak için sıraya giren genç kadının arkasına Ercan B. yanaştı. Sapık, H.B.’ye doğru yaklaşıp sürtünmeye başladı. H.B. önce olayın kalabalıktan kaynaklandığını düşündü. Ancak arkasına baktığında tacizcinin cinsel organını gördü. Çığlık atan talihsiz kadının imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti. Sapığı pantolonunun fermuarını çekemeden darp etmeye başlayan öfkeli kalabalık, linç girişiminde bulundu. Güvenlik görevlileri, tacizciyi öfkeli vatandaşların elinden kurtardı. Gözaltına alınan Ercan B., sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Tepkiler: pesimistical
Başlığı görünce "oh yakışır." dedim. Haberi okurken kahkahalara boğuldum.

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Başlığı görünce "oh yakışır." dedim. Haberi okurken kahkahalara boğuldum.

Katılıyorum;"H.B. önce olayın kalabalıktan kaynaklandığını düşündü. Ancak arkasına baktığında tacizcinin cinsel organını gördü." şaka gibi ya.

Katılıyorum;"H.B. önce olayın kalabalıktan kaynaklandığını düşündü. Ancak arkasına baktığında tacizcinin cinsel organını gördü." şaka gibi ya.

dershanede ders anında kahkahayi basinca biran deli zannettiler beni

Tepkiler: Jrcan1

Mert045

Üye
Sapığı
pantolonunun fermuarını çekemeden darp etmeye
başlayan öfkeli kalabalık, linç girişiminde bulundu.

Jrcan1

Üye
adama bak ortalık yerde yapılacak iş mi ??

haseki yani bu istanbulun eski hastahanelerinden ilçe gibi hastahane ,çok değişik tipler , hani evin yoksa git yat (bunu yapanı gördüm)

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
haseki yani bu istanbulun eski hastahanelerinden ilçe gibi hastahane ,çok değişik tipler , hani evin yoksa git yat (bunu yapanı gördüm)

Enteresan ve gerçekten de şaşırtıcı;ben evet diyorum.

Enteresan ve gerçekten de şaşırtıcı;ben evet diyorum.
keşke bir kere gelseniz de görseniz bazen ilgilenmeyen görevliler nerdeyse su kaybından ölüme yakın olan hastayı sedyeye yatırıp saatlerce bekletmeler değişik bir hastahane

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
keşke bir kere gelseniz de görseniz bazen ilgilenmeyen görevliler nerdeyse su kaybından ölüme yakın olan hastayı sedyeye yatırıp saatlerce bekletmeler değişik bir hastahane

Olay gittikçe garip bi hal almaya başladı,nası bi hastahaneymiş bu Haseki Devlet Hastahanesi ya?

gelin görün istanbul,fatih caddesinde (2.dönem karnesi kötü olanlar tavsiyelidir acilin karşısındaki o boş yerde konaklarsınız )

gelin gelin enteresan ama konaklamalık yerdir

bi ara ziyaret edin bunun gibi yerleri İstanbul'un böyle güzel,enteresan yerlerini

geldiğiniz zaman çağırın beraber çalışırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...