Hasret bu sene de bitmedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Hasret bu sene de bitmedi
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu maçında Fenerbahçe deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Grupta oynadığı 3 maçı da kaybeden sarı-lacivertlilerin, gruptan çıkma şansı kalmadı.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu maçında Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Grupta oynadığı ilk 2 maçtan puan çıkaramayan Fenerbahçe, Malatya'ya mutlak 3 puan parolası ile geldi. Yeni Malatyaspor güzel bir oyun sergilediği maçtan 2-1 galip ayrılarak hem gruptan çıkma şansını sürdürdü hem de rakibinin gruptan çıkma umutlarını yıktı.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı nedeniyle Alex'in oynamadığı maçta forvette Semih-Niang ikilisi forma giydi. Teknik direktör Aykut Kocaman kaleyi Mert'e emanet ederken, sağ bekte Gökhan Gönül'ün yerine genç Okan forma giydi.

Maça Yeni Malatyaspor çok etkili başladı. İlk 20 dakika içinde 2 kez Mert ile karşı karşıya kalan Yeni Malatyasporlu futbolcular bu pozisyonlardan yararlanamazken, aradıkları golü 24. dakikada buldular. Sağ kanattan Cem ile gelişen atakta bu futbolcunun yaptığı ortayı uzaklaştırmak isteyen Okan ters bir vuruşla, topu kendi ağlarına yolladı ve ev sahibi ekip bu golle 1-0 öne geçti.

Fenerbahçe bu gole hemen karşılık vermeyi başardı. 26. dakikada Stoch'un kullandığı köşe vuruşunda, Niang'ın indirdiği topu Lugano dönerek düzgün bir vuruşla ağlara yolladı ve durumu 1-1 yaptı. Sarı-lacivertliler bu golden sonra daha etkili olmaya başladı. İlk yarının son dakikasında Emre Belözoğlu'nun kullandığı serbest vuruşta top direkten geri geldi.

İkinci yarıya Fenerbahçe etkili başladı. Sarı-lacivertli futbolcular girdiği pozisyonlarda, son paslarda ve son vuruşlarda dikkatli olmayınca skoru değiştiremedi. 72. dakikada Yeni Malatyaspor ise rakibinin bir üst tura çıkma ümitlerini tamamen yıktı. Hüseyin Çetin'in pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Cem, düzgün bir vuruşla Mert'i avladı ve takımını 2-1 öne geçirdi. Maçta başka gol olmayınca ev sahibi ekip maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Yeni Malatyaspor bu galibiyetle gruptaki puanını 3'e çıkarttı. Fenerbahçe ise 3. maçından da puan alamadı ve bir üst tura çıkma şansını kaybetti. Sarı-lacivertliler bu maçta forma giyemeyen Alex'i özellikle son paslarda çok ararken, Semih-Niang ikilisi beklenen etkinliği yakalayamadı.


--------------- Ekleme ---------------

yazıklar olsun aldığınız paralara :off:
 
  • Beğen
Tepkiler: Burak ve zaza


Burak

Üye

alamazsınız hacı siz bi 29 sene daha :D
 
'Davut

'Davut

Üye
Şu iddaa oranına bak 12,00 o_O

Geçen seneden çok daha kötü şekildeyiz...Daumun yaptığının daha çeyreğini yapamadı Aykut daha iyi bir kadroyla Daum'a Avrupa yı düşünmüyor filan deniliyor adam lider çıkardı Fenerbahçe'yi tarihinde ilk kez... Vahlar Aykuta... Umarım Bu sene Bari Şampiyonluk olma heyecanı yaşatabilir...

İmzandaki yazıdaki olduğu gibi

Siz Warsanız Bizde Warız...Siz Yoksanız Bizde Yokuz...;)
 
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
mac mukemmeldı yenı geldım eve... veee arkadasın dedıgı 12 lık oranı tutturmus oldum sıstem kuponda surprız oran .d
 
greenmile

greenmile

Üye
mac mukemmeldı yenı geldım eve... veee arkadasın dedıgı 12 lık oranı tutturmus oldum sıstem kuponda surprız oran .d


bir bandırmaspor'lu olarak artık sizi 3.lige göndermek şart oldu:ehe hem fenerbahçe'nin intikamını alırız:)
 
femaleeagle1903

femaleeagle1903

Üye
ne desem ki ?
yorum yapmıycam
:zuhaha:
:ehe:ehe:ehe
 
canturgay

canturgay

Üye
konu daha önce verilmişti ...her sene aynı haber:ehe
 
fatih5825

fatih5825

Üye
Çok iyi oldu çokta güzel oldu tammmı ? tebrikler aziz yıldrım tşkler aykut KOCAMAN fiyaskooo.futboldan anlamıyorsun dıyen süper zekı arkadas sonuc ortada lıgın 2.yarısının ilk maçında antalyasporda koyar fark 12 olur sonra aziz yıldırım istifa edıyorum der 1 hafta sonra gerı gelır ve görevde kalcagı 2 yıl daha aynı fılmı izlerız ulan süreklı aynı dram fragmanı farklı içerigi ayrı dram istifa aziz yıldırım istifaaaa..
 
zaza

zaza

Üye
bence bi 29 sene daha bu rekoru kimseye vermezler:ehe
 
Mert

Mert

Üye
30 sene olduktan sonra fenere türkiye kupasını alsın diye dua edecem:ehe
 
Mert

Mert

Üye
ben bir 30 sene daha alamasın diye dua edicem urfadaki maçı hala unutmadım:d:
Sınıf arkadaşlarıma acıyorum. Bu yaşa geldiler daha bir Türkiye Kupası zevki yaşayamadılar:D
 
zaza

zaza

Üye
bazen acıyorum ama hakediyor :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt