Hasan'a ne oldu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Hasan'a ne oldu?
Hasan neden banlandı? :allalla:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben banladım

Metin MF

Metin MF

Üye
h@ndler paylaştı :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sabah özel mesaj atıp nasıl olduğumu sordu sonra kayıplarara karıştı insan söyler ban atçağını

anılbaran

anılbaran

Üye
bence karne gününe kadar ban attı kendine halletmesi gereken bir kaç bişi vardır ve misafir olarak mutlaka aramızdadır.

Hasan

Üye
bence karne gününe kadar ban attı kendine halletmesi gereken bir kaç bişi vardır ve misafir olarak mutlaka aramızdadır.

Karnede sorun yok :d:
3 tane 2 var ama ortalama 76 :D

Benim sözlü notları bayağı şişiriyorlar :gul:

Hasan

Üye
örn. Yazılı notlarım 38 38 38 hocaya hiçbişey söylemedim 2 düşürmüş :ehe

Bi de şu var hoca herkese görev verdi bilim şenliği için ben inadına gitmedim o gün sonra hasan gelmedi ona not vermeyin dediler ama sınıftakilerden daha yüksek sözlü notlarım hepsi 100 :pro:

Yazılılar ise 85 57 :d:

Incı

Üye
:) :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Bi de şu var hoca herkese görev verdi bilim şenliği için ben inadına gitmedim o gün sonra hasan gelmedi ona not vermeyin dediler ama sınıftakilerden daha yüksek sözlü notlarım hepsi 100 :pro:

Hasan sen neymişsin ya :D

Hasan

Üye
Aklıma geldi de

Ben tam 2 sene önce e51i almıştım somuru:
Okul kapandı 6303i den kurtuldum e51 almıştım o zamanlar telefonun symbian olduğunu biliyordum, ama ne olduğunu bilmiyordum :D 3 ay java oyunlar yukledim sonra prince Of percia oyunu ile .sis uzantılı oyunlar oynamaya başladım o zamanlar telefon bozulacak diye çok korkuyordum :(
çünkü format şifresini bilmiyordum o zamanlar :ehe
Öğrendikten sonra bi sürü .sis.sisx uzantılı oyunlar aradım :D
Telefonu ilk hacklemem bile çok ilginç maxicep olmadan rasgele hackledim :D
Pro ararken secman programını buldum ne ise yaradigini bilmiyordum sonra eve yeni bi symbian telefon daha geldi n79 telefonun sys/bin in içine installserver.exe dosyasını atınca Sertifika hatası ortadan kalktığını öğrendim bazen telefonun sys klasöru kafasına göre açılıyordu :d:
Ama secman programı açıyormuş orayı acemi bi şekilde onu da keşfettim sonra c/sys/bin e attım dosyayı ve telefon hacklendi
Sertifika hatası veren oyunları teker teker yükledim ve sonra bütün oyunları bitirdim .sis oyunların.

Şimdi telefon ne durumda eski batarya şişti telefon 2 saatten az bi süre dayanıyor,indirme hızı 50kbs :d:

Bu arada oyun ararken siteye üye olmuştum 2 sene önce e51 aldığımda :d:

Ve şu günlerde yeni telefon almayı düşünüyorum :pro:
603 alacak gibiyim :D

Ban atmam ise eskisi gibi yaşamaya çalışmaktı ...

joker.lg

joker.lg

Üye

kesin aykuttan hoca akıl çelme program linki almıştır s60v3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt