Hasan Yener yine F.Bahçe'ye çattı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hasan Yener yine F.Bahçe'ye çattı!
Trabzonspor'da idman öncesi basının sorularını yanıtlayan Hasan Yener, hedef tahtasına F.Bahçe'yi koydu...














Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, ''Bugün Türkiye liglerinde en fazla penaltı kazanan takım Fenerbahçe, Trabzonspor'un ise ligin ikinci yarısında kazandığı bir tek penaltı yok'' dedi.

Yener, bordo-mavili takımın idmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yener, ilk yarının sonlarına doğru Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın bir açıklaması olduğunu anımsatarak, ''Açıklamadan sonra da Trabzonspor'a verilen bir tek penaltı yok. Bu baskının, bu açıklamanın ne derece etkili olduğunu görürüz. Sayın Kocaman'ın bu açıklamasına karşılık Şenol Güneş de kaybettiği maçtan sonra bile hakemlere sahip çıktı. Bunu da Türk futbolu adına iyi bir gelecek olsun düşüncesiyle yaptı'' dedi. Yener, kulüp başkanı Sadri Şener'in de çeşitli defalar ''kazanmak için her yolun mubah'' olacağı düşüncesinde olmayacaklarını söylediğini vurgulayarak, şöyle devam etti:
''Buna karşılık Sayın Aziz Yıldırım ise hakem soyunma odalarına girdi veya herkesin bildiği gibi basında da yer alan hakemlere karşı ağır ifadeler kullandı. Bu Türk futboluna kimlerin katkı yaptığının kimlerin zarar verdiğinin çok açık bir örneği. Bugün Türkiye liglerinde en fazla penaltı kazanan takım Fenerbahçe, Trabzonspor'un ise ligin ikinci yarısında kazandığı bir tek penaltı yok. Bunlar nasıl oluyor. Bunlar bir yerde mahalle baskısı diyeceğimiz bir unsur. Özellikle basında Fenerbahçe-Gaziantep maçından sonra Fenerbahçe'nin lehine çalınmadığı iddia edilen penaltılardan sonra maçın hakemi Hüseyin Göçek'e yapılan eleştiriler ortada. Bu kadar baskıdan sonra hakemlerimiz elbette ki bazı tereddütler yaşıyor. Türk hakemleri yurtdışında çok başarılı maçlar yönetiyor. Demek ki Türk hakemleri iyi. MHK'de özellikle ligde şampiyonluk yarışı içinde olan takımların maçlarına iyi hakemler atıyor. Atamalarda herhangi bir sıkıntı yok. Maalesef hakemler baskılardan dolayı bazen özgür düşüncülerini veya saha içinde yapmak istediklerini yapamayabiliyorlar.''
Hasan Yener, geçtiğimiz hafta Gökhan Gönül'ün maçın yardımcı hakemine yaptığı hareketten dolayı görmesi gereken ikinci sarı karttan sonra ihraç edilmesi gerektiğini savunarak, ''İhraç bir ölçüde gerçekleşmemiştir. Belkide Gökhan Gönül atılsaydı biz 3 puan önde lider olacaktık. bizim istediğimiz arzu ettiğimiz, sahada futbolcu arkadaşlarımızın sonucu kendi lehlerine çevirmek için mücadele etmeleri. Ama diğer unsurların bu işinde olmamalarını arzu ediyoruz. Türk futbolunun ancak bu şekilde daha ileri gidebileceğini düşünüyoruz'' dedi.
AZİZ YILDIRIM'IN CEZASI NEDEN İNDİ?




Yener, Aziz Yıldırım'a verilen ceza ile ilgili olarak, ''Aziz Yıldırım daha önce iki kez ceza almıştı. Para cezaları ve disiplin cezaları katlamalı olur. Bu cezanın yıldırım hızıyla indirilmesini hiçbir şekilde izah etmek mümkün değil'' diye konuştu. Hasan Yener, hafta sonu oynayacakları Gaziantepspor maçı ile ilgili olarak ise şunları kaydetti:
''Gaziantep özellikle ligin ikinci yarısında hem oynadığı futbol hem de aldığı sonuçlarla iyi bir grafik çizdi. Başlarında da çok başarılı olan Tolunay hoca var. Zor bir maç olacak ama bundan sonra kaybetme lüksümüz yok. Tüm kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz.''




 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt