Harun abi FelicianoHarun Kral açıklama bekliyoruz senden ? Bu mesele ne oldu sonunda ? Hem Harun abi forumda kim olarak geçiyor ?

Yoksam sen felicano nun arkadaşı sidikli fato musun ?Harun abi Feliciano![]()

Ele başı @Genc007 dir. Nasıl olduğunu bende anlamadım, bizi örgütlediSiz benden ne istiyonuz?

Evli olduğunu söyle bence abi bana inanmıyorlarHauahahahahah o nasıl yorum ya
Siz benden ne istiyonuz?

İftira bütün suç neconun @TurkSawEle başı @Genc007 dir. Nasıl olduğunu bende anlamadım, bizi örgütledi
Bu arada kendisinden özür diliyorum
Galiba meşazımdaki espiri, ağır kaçtı
Yoksa @Genc007 geri dönüş yapardı![]()

Öyle mi bilmiyordum yönetimin komplosu olabilir harun abi bak neler dönüyor @minooDerdim Harun'un kim olduğunu ve evlenip evlenmediğini öğrenmek .
Anlamadığım bir nokta var . @Genc007 Harun abi @minoo ise profilinde niye kadın yazıyor ?
Ben hakimim mahsun beyEvli olduğunu söyle bence abi bana inanmıyorlar
İftira bütün suç neconun @TurkSaw
Yok daha yeni görüyorum no problem![]()

Yok düz anlamışsın. Masum köylü taktiği bu@sinan yüksel sen nerelisin bu aksanı cıgartamamışam ben ya da tersinden anlayıvermişim

Tahin pekmez, vay koçum benimUfo gören masum köylü koçum benim

Düğüne çağıramayacak bi daha evlenirse yenge vururŞunu biliyorum @minoo yakında bizi düğününe çağıracak , bekar ise baskımıza dayanamayacak evlenecek , evli ise de ahanda evlendim diyebilmek için yeniden masanın başına oturacak . Bunun başka yolu yok . Harun abi evlenmesi mevzusu bitecek .
@sinan yüksel sen nerelisin bu aksanı cıgartamamışam ben ya da tersinden anlayıvermişim

Abi yapma etme evli barklı adamsın yenge görürse haşlar seniSiz beni niye bu kadar evlendirmek istiyosunuzvallahi evlenirim davetiyeyi yollarım. Altınla gelmeyeni banlarım
![]()