cr4zyx97
Üye
harry potter rpg (rp) oyunu
.wysiwyg { PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BACKGROUND: #f5f5ff; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 5px 10px 10px; FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; COLOR: #000000; PADDING-TOP: 0px } .wysiwyg A:link { COLOR: #22229c } .wysiwyg_alink { COLOR: #22229c } .wysiwyg A:visited { COLOR: #22229c } .wysiwyg_avisited { COLOR: #22229c } .wysiwyg A:hover { COLOR: #ff4400 } .wysiwyg A:active { COLOR: #ff4400 } .wysiwyg_ahover { COLOR: #ff4400 } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle } merhaba hiç rpg oyunu oynadınızmı eminimki içinizden oynayanlar vardır.
size bir site vereceğim. melesef online üye bakımından fakir bi site eskiden online üyeler çok fazla vardı bu yüzden eğlenceliydi şimdi girmiyorlar siteye
yani size ihtiyacımız var üye ne kadar çok olursa eğlence okadar çok olur
isterseniz biraz oyunu anlatayım hogwarts dasınız yani bir büyü okulunda
size büyü öğreten profösörler derse girdiğiniz sınıflar yani harry potterdaki herşey burda bulunuyor. siz bir karekteri sınıflara sokup ders öğrenip sınıf atlatmaya çalışacaksınız.
üye olduğunuzda lütfen kullanıcı adı bölümüne bir isim yazınız mesela benim Sirius ( gerçek adınızı yazada bilirsiniz ) sizde bir isim bulup sonra aile seçeceksiniz rehber bölümünden aile rehberini bulup ailelerin özelliklerini öğrene bilirsiniz ve bunlara göre aile seçin mesala benim ailem anderson ailesi
anderson ailesini seçip admine bildirdiğimde kullanıcı adım Sirius anderson diye değişti sizde bir isim bulup oyuna başlayın
hayla anmadım derseniz
lütfen bi üye olun beğeneceksiniz .
işte link:
size bir site vereceğim. melesef online üye bakımından fakir bi site eskiden online üyeler çok fazla vardı bu yüzden eğlenceliydi şimdi girmiyorlar siteye
yani size ihtiyacımız var üye ne kadar çok olursa eğlence okadar çok olur
isterseniz biraz oyunu anlatayım hogwarts dasınız yani bir büyü okulunda
size büyü öğreten profösörler derse girdiğiniz sınıflar yani harry potterdaki herşey burda bulunuyor. siz bir karekteri sınıflara sokup ders öğrenip sınıf atlatmaya çalışacaksınız.
üye olduğunuzda lütfen kullanıcı adı bölümüne bir isim yazınız mesela benim Sirius ( gerçek adınızı yazada bilirsiniz ) sizde bir isim bulup sonra aile seçeceksiniz rehber bölümünden aile rehberini bulup ailelerin özelliklerini öğrene bilirsiniz ve bunlara göre aile seçin mesala benim ailem anderson ailesi
anderson ailesini seçip admine bildirdiğimde kullanıcı adım Sirius anderson diye değişti sizde bir isim bulup oyuna başlayın
hayla anmadım derseniz
lütfen bi üye olun beğeneceksiniz .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
işte link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız