Harry Potter and the Deathly Hallows 2 Film Olacak

Sponsorlu Bağlantılar

goklerinhakimi

goklerinhakimi

Üye
    Konu Sahibi
Harry Potter and the Deathly Hallows 2 Film Olacak
j.K.Rowling’in dünyaca ünlü kitabı Harry Potter’ın bugüne kadar 5 filmi gösterime girmiş dünya çapında çok büyük bir başarı yakalamıştı. Bugüne kadar Kasım 2010’da yayınlacak olan son film ile ilgili bir çok dedikodu çıkmış filmin kitaba uyup uymayacağı kaygısı ön plana gelmişti.

Yapımcılarda aynı kaygıyı mı yaşadılar yoksa olayın maddi yüzü mü daha çok onları ilgilendirdi bilemiyoruz ancak Harry Potter and the Deathly Hallows’ın iki film olacağı, ilkinin Kasım 2010’da ikincisinin ise Mayıs 2011’de gösterime gireceği açıklandı. Filmlerin isimleri de Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I ve Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II olarak adlandırılacak. Konu bütünlüğü açısından güzel bir hareket olduğu bir gerçek. Ancak sırf yapımın isminden para kazanılmayı sağlayacak son bir hamle de olmuş olabilir. Bu durum resmiyet kazandığına göre Harry Potter macerasının sonu için (herhangi bir erteleme olmazsa) Mayıs 2011’e kadar beklemek zorunda kalacağız.

yusufucan

yusufucan

Üye
evett 2 film olacakmış Bayada Sinemaseverler BekliyceK Bilgi için Tşkler.

humanaftra

Üye
teşekkür ederim ama bn film falan bulamadımkii

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Harry Potter'in 4 Filmini İzledim.Bi Son Çıkanı İzleyemedim...Onuda İzliycem İnşallah..Ama Adamlar Çok İyi Kazandı Harry Potter'dan..Ama ROWNLİNG i kutluyorum...Bu Kadar Hayal Gücü Geniş İnsan Bulmak Zor...Bilgi İçin Çok Tşkler Sanada Kardeşim;)

goklerinhakimi

goklerinhakimi

Üye
    Konu Sahibi
yorumun için teşekkürler de daha harry potterin yeni 5. böümünü izlemedin mi ben ce kaçırma izle güzel 5. bölümü

Üst Alt