harlan coben - Gerilim/Polisiye kitapları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PrensesPeri

PrensesPeri

Üye
    Konu Sahibi
harlan coben - Gerilim/Polisiye kitapları
Kimseye Söyleme




kısa özet:
Dr. David Beck, geçen sekiz yılın her gününde, başına gelen dehşeti tekrar tekrar yaşamıştı. Parıldayan göl. Solgun ay ışığı. Karanlığı delip geçen çığlıklar. Eşi Elizabeth'in kaçırılması ve ölü olarak bulunması... Herkes geçmişi tamamen unutarak hayatını sürdürmesi gerektiğini söylese de, sekiz yıl sonra bilgisayarınıza gelen bir mesaj, sadece kendisinin ve eşinin bildiği şeylerden bahsetmekteydi. Eşi Elizabeth, bir yerlerde, bir şekilde yaşıyor muydu? Niçin KİMSEYE SÖYLEMEmesi için uyarılmıştı?
"Muazzam bir gerilim romanı." Larry KING
"Zorlayıcı ve orijinal bir gerilim... Merak uyandırıcı... Zekice kurgulanmış... Benzersiz!" Los Angeles Times
"Kendimi yavaş okumaya zorladım. Her bir ayrıntının, her bir ipucunun tadını çıkarmaya çalıştım ve hiç bitmemesini istedim. Son sayfasına kadar sürprizlerle dolu." USA Today
"Coben'in eseri, okuyucuyu sonuna kadar soluk soluğa bırakacak sürprizlerle dolu." BookPage.com "Dahiyane bir gerilim." Chicago Tribune

Karanlık Fotoğraf



Grace Lawson, tabettirdiği yeni fotoğraflar arasında, ilk defa gördüğü ve yaklaşık yirmi sene öncesine ait olduğunu düşündüğü bir fotoğraf bulur. Fotoğraftaki beş kişiden dördünü tanımasa da, beşinci kişi, eşi Jack\'e oldukça benzemektedir. Jack, önce fotoğraftaki kişi olduğunu inkar eder. Ancak, gecenin ilerleyen saatlerinde, Grace\'e hiç haber vermeden, fotoğrafı da yanına alarak evden ayrılır. Nereye ve niçin gittiği bilinmemektedir. Jack yokken geçen günler boyunca Grace, kendisi, evliliği ve eşi hakkında çok sayıda cevapsız soruyla karşı karşıya kalmanın yanı sıra, fotoğrafı ele geçirmek isteyen ve Jack\'i arayan başkalarının da var olduğunu öğrenir. Polisten beklediği yardımı alamayan, dostlarının ve arkadaşlarının ise kendi gündemleriyle meşgul olmayı tercih ettiklerini gören Grace, çocuklarını korumak ve eşini geri getirecek gerçeği öğrenmek için karanlık bir geçmişle yüzleşmek durumunda kalmıştır.
"Her seferinde daha iyisini yazamayacağını düşünseniz de, Harlan Coben hep öncekilerden üstün bir romanla geliyor." SAN FRANCISCO CHRONICLE"
"Harlan Coben, okuyucuyu kitabın başında yakalayıp sonunda şaşkınlığa uğratan tarzın modern ustasıdır." Dan BROWN, Da Vinci \'nin yazarı

başka şansın yok



Harlan Coben, bir romanda aradığınız her şeyi, elinizden düşüremeyeceğiniz eseriyle sunuyor... Aralıksız süren duygusallık ve heyecanla bir solukta okunabilecek bir kitap. - Francisco Chronicle- İlk kurşun göğsüme saplandığında kızımı düşündüm... Marc Seidman uyandığında, kendisini bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde, kafasında bandajlarla ve seruma bağlanmış olarak bulur. On iki gün öncesine kadar, eşi ve bebeğiyle, huzurlu bir çevrede, başarılı bir cerrah olarak hayat süren Marc, şimdi kim olduğu bilinmeyen bir saldırgan tarafından vurulmuş halde hastanede yatmaktadır. Karısı öldürülmüş ve altı aylık kızı Tara, ortadan kaybolmuştur. Hayatının tamamen mahvolduğunu düşünürken yeni bir ümit doğar. Bir fidye notu: Gözümüz üzerinizde olacak. Eğer yetkililerle temasa geçersen kızını bir daha asla göremezsin. Başka şansın yok. Not ürperticidir, ama Marc'ın gözü yalnızca tek bir şeyi görür: Kızını kurtarmak için bir şans vardır artık. Polise veya FBI'a haber veremez. Kime güveneceğini bilememektedir ve yetkililer yeni bir şüpheliye gözlerini dikmişlerdir: Marc'a Düzenbazlığın, ölümcül sırların, karısının ve geçmişinin oluşturduğu bataklığa giderek daha da gömülen Marc, her ne pahasına olursa olsun Tara'yı eve getireceğine sarsılmaz biçimde inanır.

kayıp




Myron Bolitar, ihtiras dolu ilişkilerinin ardından Terese Collins’ten haber almayalı yaklaşık on yıl olmuştu ve Paris’ten gelen telefon, Myron’u tamamen savunmasız yakalamıştı. Terese, ortalardan kaybolmasının sebeplerini açık yüreklilikle kabul ediyordu: hamile kalmak ve hayatında yaşayabileceği en heyecanlı an olan çocuğunu ilk kucakladığı zamanı yaşamak istiyordu. Çocuğu doğduğunda başına gelecek o ölümcül kaza ise herşeyi elinden alıp götürecekti: evliliği, mutluluğu ve en önemlisi kızını.
Eski kocasını öldüren bir şüphelinin Paris’te olduğunu öğrendikten sonra, Terese’nin yapacağı tek bir şey kalmıştır. Myron bu çağrıya cevap verir. Fakat sonradan ortaya çıkan bir delil bütün hikâyeyi alt üst etmeye yetecektir. Terese’nin yıllardır gizlediği aile sırları ve kızının hâlâ hayatta olabilme ihtimali olduğu ortaya çıkacaktır.
Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı ve saldırganların kol gezdiği ülkede Myron ve Terese aynı zamanda yerel güvenlik güçlerinden, Interpol ve Mossad’dan kaçmak zorundadırlar. Çok seri hareket etmeleri gereken ikili, bir yandan Terese’nin uzun zamandır kayıp olan kızına ne olduğunu öğrenmeye çalışırken, bir yandan da gizli gizli hazırlanan global bir planın içinde kaybolup, çıkış yolu arayacaklardır.
Heyecan verici bir Myron Bolitar hikâyesi.”
-Borders
“Bolitar severler, hikâyenin her anında kahramanlarına hayran kalacaklar."
-Publishers Weekly
“Harlan Coben, bağımlılık yapıcı gerilim romanlarını yazmakta çok usta bir kalem ve Kayıp’ta bunu kanıtlıyor.”
-Chicago Sun-Times
“Baş döndürücü bir kurgu ve canlı diyaloglar… Romanın bütün içeriği tam ağzımıza layık bir gerilim: cinayet, aksiyon ve kıvrak zekâ.”
—New York Daily News

Oyunbozan



Spor menajeri Myron Bolitar kariyerini zirvesindeydi. Acemi oyun kurucu ve Myron’ın değerli müvekkili Christian Steele de öyle. Ama Christian, polis de dâhil olmak üzere herkesin öldüğünü sandığı eski kız arkadaşından bir telefon alınca işler çığırından çıktı. Bir ailenin dramını, bir kadının sırlarını ve bir adamın yalanlarını ortaya çıkarmak üzere kolları sıvayan Myron, imaj ve yeteneğin insanı zengin ettiği ama gerçeğin insanları ölüme bile götürebildiği, bu sektörün karanlık tarafında buluvermişti kendini.
Zeka ve gizemin kol kola girdiği bu romanlarıyla Edgar Ödülü’ne layık görülen Harlan Coben kalemiyle, gerilim romanlarının en şaşırtıcı ve en karmaşık karakterine, Myron Bolitar’e can vermiş. Bu kitabı okurken çabuk öfkelenen ama özünde yufka yürekli bir spor menajerinin her sayfada sizi içine çeken ve ön görülmesi imkânsız sahne şovuna tanık olacaksınız.
“Coben hedefi on ikiden vuruyor! Ustaca örülmüş karakterle ve büyük bir gözlem gücünün eseri olan ayrıntılar.”
- Publishers Weekly
“Oyun Bozan tam bir meydan okuma, başından sonuna kadar keyifli bir yolculuk ve son derece sürpriz bir son!”
Maggie Griffin
“Çılgınca bir eğlence... Mizah duygusu yüksek ve perspektif sahibi yazarı övmemek mümkün değil. Zekice gözlemler, unutulmaz çizgilerle ölümsüzleşmiş karakterler ve sürprizlerle dolu bir kurgu.”
- The Atlanta Journal and Constitution
“Cesur, akıllı ve kurnaz karakterlerine bayılan hayranları Edgar ödüllü yazar Harlan Coben’ın son romanına bayılacaklar...”
- The Midwest Book Review
“Baş döndürücü bir aksiyon. Sürükleyici diyaloglar. Olağanüstü düğümlerle birbirine bağlanan bu kitabı bir solukta okuyacaksınız.”
- Toronto Star

orman



Yirmi yıl önce, yaz kampındaki dört genç bir gece yarısı ormana girmiş; sonrasında ikisi ölü bulunmuş, diğer ikisinden de bir daha haber alınamamıştır. Ancak şimdi, hayatları allak bullak olan bu dört aileyi yeni gerçekler beklemektedir.
New Jersey, Essex savcısı Paul Copeland kız kardeşini ve karısını kaybetmenin acısını yüreğine gömmüş, kendini altı yaşındaki kızına adamıştır. Aile hayatının sorumlulukları ve fırtınalı meslek yaşantısı geçmişteki acılarını biraz olsun unutmasına yardımcı olmaktadır. Ancak bir tecavüz davasının izini sürerken ortaya çıkan bir cinayet kurbanı Copeland’in geçmişe gömülmüş sırlarını tekrar toprak üstüne çıkarmak üzeredir.
Bu kurban kız kardeşiyle birlikte ortadan kaybolan kampçılardan biri midir? Kız kardeşi hâlâ hayatta olabilir mi? Copeland yirmi yıl önce, masumiyetini kaybettiği o yaz günü geride bıraktığı her şeyle yeniden yüzleşmek zorundadır. İlk aşkı Lucy, onları terk edip giden annesi, kardeşlerden bile saklanan aile sırları… Copeland neleri toprağın altında bırakacağına ve hangi gerçekleri aydınlığa çıkaracağına karar vermek zorundadır artık.
“Coben hedefi on ikiden vuruyor! Ustaca örülmüş karakterle ve büyük bir gözlem gücünün eseri olan ayrıntılar.”
Publishers Weekly
“Tam bir meydan okuma, başından sonuna kadar keyifli bir yolculuk ve son derece sürpriz bir son!”
Maggie Griffin
“Zekice gözlemler, unutulmaz çizgilerle ölümsüzleşmiş karakterler ve sürprizlerle dolu bir kurgu.”
The Atlanta Journal and Constitution
“Hayranları Edgar ödüllü yazar Harlan Coben’ın son romanına bayılacaklar...”
The Midwest Book Review
“Baş döndürücü bir aksiyon. Sürükleyici diyaloglar. Olağanüstü düğümlerle birbirine bağlanan bu kitabı bir solukta okuyacaksınız.”
Toronto Star
“Sürprizlerle dolu asla tahmin edemeyeceğiniz bir son. Harlan Coben gerilim romanlarına yepyeni ve heyecan dolu bir soluk getiriyor.”
The Armchair Detective
“Coben’in karakterleri kelimelerle hayat buluyor. Böyle bir başarı ancak gerçek bir yazım yeteneğiyle mümkün olabilir.”
The Sprinfield Leader
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt