haritalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
haritalar
anna guncellestirmesini yaptim.diger iki guncellestirmeyide yukledim.simdi haritalara giriyorum,acildiktan 3-4 saniye sonra kendiliginden kapaniyor.sorun hakkimda bilgisi olan var mi acaba?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
anna guncellestirmesini yaptim.diger iki guncellestirmeyide yukledim.simdi haritalara giriyorum,acildiktan 3-4 saniye sonra kendiliginden kapaniyor.sorun hakkimda bilgisi olan var mi acaba?
Hangi navigasyonu kullanıyorsun?

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
kendi haritasini kullaniyorum.

*#7370# yaptim.telefon tekrar acildiktan sonra denedim simdi aciliyor.sikinti yok yani.ama anlamadigim baska bi konu cikti.öben dun telefonu guncellestirdikten sonra gelen 2 guncellemeyi yapmistim. *#7370# yaptiktan sonra guncellestirmelere baktim yine bu iki guncelleme cikiyor.

serkanet

Üye
beta labs dan hava durumlu olan beta sürümü indir bi sorunu yok daha iyi

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler arkadaslar.telefon suan cok kasiyor.guncellemeler yuklensin. Sonra beta labs dedigin olayi arastirayim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
kendi haritasini kullaniyorum.*#7370# yaptim.telefon tekrar acildiktan sonra denedim simdi aciliyor.sikinti yok yani.ama anlamadigim baska bi konu cikti.öben dun telefonu guncellestirdikten sonra gelen 2 guncellemeyi yapmistim. *#7370# yaptiktan sonra guncellestirmelere baktim yine bu iki guncelleme cikiyor.
arkadaslar unutmayın 1/2 anna güncellemesi ek uygulama yüklüyor *#7370# her yaptınızda siliniyor tekrar güncelleme yapmanız gerekiyor.

trontr

Üye
bişi soracam 7370 yapmala menü camera ses azaltma tuşlarıyla yapılan formatın ne farkı var””

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt