Haritalar sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egemen1903

Üye
    Konu Sahibi
Haritalar sorunu.
Herkeze merhaba, benim sorunum daha doğrusu ağabeyimin sorunu bu; haritalara girdiğinizde "giriş" menüsüne bastığında sistem hatası uyarısı verip çalışmaması. Giriş butonu normalde çalıştığında o an etrafınızdaki sisteme kayıtlı restoran market ıvır zıvır ne varsa gösteriyor. Ayrıca galibe konumuzu sosyal ağlara paylaşmanızı sağlıyor. face twitter gibi.
Neden giremiyor olabilir, oviye giriyor kullanıcı adı tanımlı, haritalara girdiğinde yine kullanıcı adı sağ üstte tanıyor, haritalarda konumunu buluyor, yol tarifi alıyor herşeyi çalışıyor. Ama dediğim gibi haritalar menüsünde giriş e tıkladığında sistem hatası alıyor. Sorun ne olabilir acaba?

Starsley

uygulamayı kaldırıp tekrar yuklemey denedınmı ?

Uruloki

Uruloki

Üye
aynı sorun bendede var ama eve gidince silip tekrar yüklücem haritalarda siliniyor çünkü

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
durun silmeyin onun yerine Beta Labstaki haritaları yükleyin onda sorun yok

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide haritalar gitmiyor mu yine yani türkiye haritası gitmicek mi

selly1310

selly1310

Üye
ya arkadaşlar bende haritayı kullanıca bende gps aranıyor diyor ve öle kalıyor.bir kac kez haritayı acıp kapatınca buluyor en sonunda gps

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
yok gitmiyor hatta telefondan kendi yükleyebilyorsun haritaları ovi suite gerek yok ama wlandan bağlanın :)

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş telefonunda mass memory içinde iki dosya var birisi cities diğeri gf diye onları sil ondan sonra forumda benim açtığım bir konu var harita bölümünde ovi haritalar güncellendi diye en son sürüm onu yükle kur güncelle seçeneğinden europa dan türkiye yi bul indir wlan bağlantısı olması lazım haritayı indirebilmen için eğer bir sorun yaşarsan yaz buraya yardımcı olurum iyi forumlar....:oke:

egemen1903

Üye
    Konu Sahibi
cities dosya halinde içinde ıvır zıvır birşeyler var. gf dediğiniz tek başına formatını bilmediğim bir şey. onlar değil mi? dediğim gibi abimin sorunu olduğu için ona şöyle yap böyle yap diyeceğim ben telefonda. sonrasında ovideki haritaları tekrar kursa olmaz mı? kurduktan sonra güncelleden harita indir dediğiniz telefondan oluyor mu? yoksa ovi suitten mi yapması lazım? güncelle seçeneği telefonda var mı?

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
cities dosya halinde içinde ıvır zıvır birşeyler var. gf dediğiniz tek başına formatını bilmediğim bir şey. onlar değil mi? dediğim gibi abimin sorunu olduğu için ona şöyle yap böyle yap diyeceğim ben telefonda. sonrasında ovideki haritaları tekrar kursa olmaz mı? kurduktan sonra güncelleden harita indir dediğiniz telefondan oluyor mu? yoksa ovi suitten mi yapması lazım? güncelle seçeneği telefonda var mı?
kardeş dediğimi yaparsan memnun kalırsın evet güncelle dediğinde europa ordan türkiye yi buluyorsun telefondan yapabiliyorsun wlan bağlantısı olması yeterli kesin çözüm hem en güncel sürüm hem sorunsuz hem kullanışlı tamam kardeş iyi forumlar...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt