az önce denedim, bende n97 kardeşimde 5800 kurduk programı, çalışıyor. mesafe ev içinde 10 15 metre kadar, duvarların kalınlığına göre değişir tabi. açık alanda 150 metre civarı. keşke 1 km lik bi alanı kapsasaydı .
Bugun deneme fırsatım oldu çalısıyor. Sesi arttırın birde konusan kişi telsizin ortasında bulunan tusa benzer butona basılı tutsun biri konusurken digeri konusamıyor sıra sıra konusulması gerek yalnız açık alanda ancak 50-60 metre kadar meaafede calısıyor 200 metra baya uçuk olmuş
Bugun deneme fırsatım oldu çalısıyor. Sesi arttırın birde konusan kişi telsizin ortasında bulunan tusa benzer butona basılı tutsun biri konusurken digeri konusamıyor sıra sıra konusulması gerek yalnız açık alanda ancak 50-60 metre kadar meaafede calısıyor 200 metra baya uçuk olmuş
mükemmel ötesi bir program.yalnız benim e52 var. sadece dokunmatik telefonlara göre olması bence çok yanlış.programın sahibi istese dokunmatik olmayan telefonlara göre de bir versiyon çıkarabilirdi. tüh ' kullanmadığım için hep aklımda kalacak programlardan biri daha