Harika temalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
    Konu Sahibi
Harika temalar
Arkadaşlar istediğiniz s60 ve s40 temaları buraya yazabilirsiniz elim geldiğince yardımcı olucam.

-Temanın konusu
-Telefon modeli
-ekran boyutu

gibi özellikleri yazmayı unutmayın. İstediğiniz bütün temalar bu konu başlığı altından sizlere ulaştırmaya çalışıcam. İstediğiniz her ütlü temayı isterseniz özel mesaj olarakta yollaya bilirsiniz.

Sizin için harcıyacağım emeklerin karşılığı olarak temanızı aldıktan sonra teşşekkür etmeyi unutmayın.

• Beğen
Tepkiler: küresel, brusk34, kral ankara ve 1 kişi daha

kral ankara

Üye
cok tesekürler kardes bende nokia 6220C var hangi simbian gurubunda bilemiyorum eger bana hareketli bozkurt temasi yaparsan cok sevinirim...

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
    Konu Sahibi
s40 galiba

dagnomels

dagnomels

Üye
ben nokia s40 için n97 beyaz teması istiyorum ama simgeler falan hepsi aynı n97 gibi olsun ben birkaç tane buldum fakat simgeleri aynı değil senden ne olur güzel 1 tema yapmanı istiom şu linkteki resimdek gibi olursa çok güzel olur.... Link:

• Beğen
Tepkiler: kace5

hero_rock

Üye
n70 teması istiyorum renk farketmez

ibocan06

ibocan06

Üye
Bana bir 6303i classic için mp3 player skin'li tema hazırlayabilir veya bulabilir misin? Ben bu siteden baktım fakat mp3 player simsiyah oldu. Ekran boyutu 240 X 320

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar özür dilerim ama artık istek tema yapmıyorum belki yarın uğraşırım

--------------- Ekleme ---------------

Dagnomels temanı 2 gün içinde özel mesaj olarak yollarım
ibocan skin derken neyi kastediyosun mp3 arkaplanlımı olcak yoksa mp3 ün farklı görünmesini mi istiosun? Eğer ilk dediğimse daha önce hazırladığım temalara profilimden ulaşabilirsin eğer ikinci dediğimse böyle bişeyin mümkün olacağını sanmıyorum git kendine mp3 indir daha kolay bulursun
hero rock nasıl bir tema istediğini anlamadım
yunus google sen bu siteye böyle mesajlar yazmak için mi üye oldun?

temalarınız hazırçzel mesaj olarak 10 dk içinde yollıcam mp3 player skin olayını hallettim

ibocan06 temanın linki: ibocan06.4shared.com
dagnomels temanın linki: dagnomels.4shared.com

1 teşekkürü çok görmeyin

İNDİRME VE KULLANMA SIRASINDA OLUŞABİLECEK SORUNLARDAN DEVİL_TECH CORP., MAXİCEP.COM, 4SHAREDİ.COM SORUMLU DEĞİLDİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt