aozaslan66
Üye
-
Konu Sahibi
-
Harddiskler az da olsa normal bir usb bellekten daha fazla güç tüketirlerarkadaşlar bugün bilgisayarcı bir arkadaşın yanıma uğradım.elimdeki kasa usb 2,0 olduğu bu sebepten dolayı tv de ve uydu alıcısında çalışmayabileceğini belirtti.kasayı birde usb 3,0 ile değiştirilip deneyebilieceğini söyledi elinde 3,0 olmadığı birkaç güne geleceğini belirtti. birde o zaman deneyelim bakalım.
2.0 - 3.0 farkı genelde işletim sisteminin türüne bağlı olarak, format atarken karşılaşılır...arkadaşlar bugün bilgisayarcı bir arkadaşın yanıma uğradım.elimdeki kasa usb 2,0 olduğu bu sebepten dolayı tv de ve uydu alıcısında çalışmayabileceğini belirtti.kasayı birde usb 3,0 ile değiştirilip deneyebilieceğini söyledi elinde 3,0 olmadığı birkaç güne geleceğini belirtti. birde o zaman deneyelim bakalım.
Üstteki video işinize yaramadı öyleyse. Disk çalışıyor ama dosyalar görünmüyorarkadaşım cevap için teşekkürler.harici harddiski bilgisayar görüyor.normal olarak içine attıkları açıp görebiliyorum.harici harddiski tv ye veya uydu alıcısına taktığımda görmüyor.32 gb fat32 olarak böldüm.yinede görmedi.zaten android cihazlarda da görünmüyor.umarım anlatabilmişimdir.
harddisk 250 gb ve fat 32 olarak biçimlenmiyor.NTFS ve xfat olarak görünüyor.
Yukarıda sordum görmüyor dedi ama diskin dönmesi ile içeriğinin görünmesi farklı şeyler.Hdd yi uydu alıcısı tvye vs takınca içindeki disk dönüyor mu?
Dönmüyorsa veri aktarımı olmaz. Muhtemelen diskin çalışması için gerekli olan akım değerini veremiyor cihaz.harici harddiskin ışığı yanıyor herhangi bir ses gelmiyor.
Anladığım kadarıyla sizin elinizde 1 tane 1 tb hdd var bunu sorunsuz kullanıyorsunuz.cevap için teşekkürler arkadaşım.aynı harddisk ve bağlı kutu bilgisayarda sorunsuz çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?