Harici Hafıza Kartı Hakkında Soru...

Sponsorlu Bağlantılar

teror300

Üye
    Konu Sahibi
Harici Hafıza Kartı Hakkında Soru...
Herkese selamlar ,

Şimdi ben 1 ay önce falan bi Galaxy SII aldım , Gingerbread yüklü ayrıca da rootlu. Oyunlar yüklediğimde telefonun içinde SDCard bölümüne (11 GB'lık) SD dosyalarını atıyordum veya kendisi indiriyordu.

Benim sorum ise ben bu SD kart dosyalarını dahili bellek olan SDCard'a değil sonradan almış olduğum Harici Hafıza kartına atmak istiyorum (Class 10). Bunu denedim de , yani oraya gameloft/games dizinini oluşturdum ama olmadı. Bunun bir yolu var mıdır?

Şimdiden herkese teşekkürler. :good:

teror300

Üye
    Konu Sahibi
kimse mi bilmiyor. Lütfen :(

teror300

Üye
    Konu Sahibi
ya lütfen arkadaşlar, hafıza kartını boşa mı aldım :(

muscler

muscler

Üye
apk. dosyalarını sd kartın içine atarsan oyunların sd'lerini direk hafıza kartının içine indirir diye tahmin ediyorum ya da apk.lerle sd lerini aynı klasöre aç yeniden yükle hafıza kartının içine

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
bende de aynı sorun var. benim tel lg optimus 2x 8gb dahili var ama gameloft oyunlar için yeterli değil bunun için gittim 16 gb class 10 hafıza kartı aldım taktım ama dediğin gibi oldu benim de. bi sitede anlatılıyor ingilizce baya uğraştırıyor. kolay yoldan bilen yok mu ya gerçekten boşuna mı aldık 16gb kartı. yardım lütfen

PriZm

PriZm

Üye
bosuna denemeyin arkadaslar.androidin sistemi boyle.kendi external hafizasinin icine atiyor.

benim 8 gb telin kendi hafizasi oyun dolu.hafiza kartinda apk dosyalarini(yükleme dosyalari) filmleri ve muzikleri tutuyorum

baranselona

baranselona

Üye
x5 var bende sizinkinin tam tersi internal sd kartı oyunlar vb.. icin kullanamıyorum ama taktıgım 4gb lık sd karta oyunlarda yukleniyor apk larda. bence bu firmalar yada android versyonlarıyla alakalı olabilir

PriZm

PriZm

Üye
x5 var bende sizinkinin tam tersi internal sd kartı oyunlar vb.. icin kullanamıyorum ama taktıgım 4gb lık sd karta oyunlarda yukleniyor apk larda. bence bu firmalar yada android versyonlarıyla alakalı olabilir
android versiyonuyla alakasi yok bence cunku froyo 2.2 yuklu ikende boyleydi.firmalarin ozellestirdigi arayuzle alakasi olabilir

baranselona

baranselona

Üye
android versiyonuyla alakasi yok bence cunku froyo 2.2 yuklu ikende boyleydi.firmalarin ozellestirdigi arayuzle alakasi olabilir
:) zaten ne oluyosa bu firmaların ozellestirmelerinden oluyor heralde... sırf o yuzden s.e telefonları Fazla sevmiyorum... htc de oyle tamam arayuz tipi islevselligi guzel de desire z. menulerde falan nasıl kasıyordu ya gormen lazım... bazı cihazlarda abartıya kacıyorlar sistemle oynamada...

nroe

Üye
reklam.
umarım reklama girmez ama işine yarayabilir. Denemedim..

akan22

Üye
Slq ya da explorer gibi programlar var. çok rahat bir şkilde istedğin dosyayı istediğin yere tasıyabilirsin

mekan_06

Üye
Arkadaşlar bu konu hakkında bir soru sormak istiyorum benım samsung galaxy ace s5830 telefonum var yeni aldım 2 gb hafıza kartı verdiler ama hazıfa kartının içinde yüklü orginal dosyaları var ben kartı biçimlendirsem bir sorun olurmu birde hafıza kartını yüklediğimde eski karttaki orjinal dosyaları kopyaladığımda bir sorun meydana gelirmi deniyen veya detaylı bilgiye sahip olan varsa bilgilendirirse sevinirim...

Üst Alt