Samsunspor
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Pardon Arkadaşım ne yazdığın anlaşılmıyor.Sanırım google çeviri yapmış ve buraya kopyalamışsın.Adminlere duyuruyorum.Böyle mesaj mı olur.Lütfen daha kaliteli paylaşımlarda bulunalım.
arkadaşım paylaşımın için tşk edermm... diğer arkadaşlara da şunu söyleyim herkesin ingilizcesi yok ve herkes programcı değil yani herkes bir yerlerden bir şeyler bulup burada paylaşıyor kimse kendi üretmiyor.. ingilizcesi olan arkadaşlar kendileri çeviriyorlar ama bu arkadaşımız ingilizceyi yada hangi dilde ceviri yaptıysa o dili bilmiyor diye suçlamak yerine yaptığı paylaşım için tşk etmek gerekli diye düşünüyorum
adminlere seslenicene bul orjinalini çevir türkçeye adam bu kadarını yapmış. boş konuşucana tşk et
bence de böyle hiç çevirmeyin daha iyi orjinali daha anlaşılırdır.
çok güzel bir paylaşım dostum.teşekkürler.
Rica Ederim , Güle Güle Kullanın .. Ben De Size Teşekkür Ederim Yorumunuzdan Ötürü ..
Aynı Şekilde Sana Da Teşekkür Ederim Burak , Sağolasın
arkadaşım öncelikle teşekkürler güzel paylaşım yalnız bir sorun var yüklemeyi yaptım çalıştı programdan çıktıktan sonra bir daha giremedim açılmıyor neden acaba
Rica ederim dostum forumda huzur bozanları sevmiyorum herkez elinden geldiğince bişey katmaya çalışıyo sonuçta .böylelerine mümkünatı olsa dosyada indirtmicen hak değil çünki bence yeterince anlaşılır ve güzel bi paylaşım yapmışsın ellerine sağlık..
Sağol Güven eline sağlık
sağol Güvenciğim benden yardım isteseydin gerekeni yapardık..
5800 özellik desteklenmiyor uyarısı yapıyor...bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?