Harddisk te Arıza

Sponsorlu Bağlantılar

dayannight

dayannight

Üye
    Konu Sahibi
Harddisk te Arıza
bir haftadır laptopda arıza var hdd de sorun olduğunu düşünüyorum ama emin olamadımLaptopda harddiskte sorun olduğu nasıl anlaşılır? bunu anlamak için herhangi bir program var mı?

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

ismail

ismail

Üye
bir haftadır laptopda arıza var hdd de sorun olduğunu düşünüyorum ama emin olamadımLaptopda harddiskte sorun olduğu nasıl anlaşılır? bunu anlamak için herhangi bir program var mı?
hddtune pro full indir. orda scan var onu yaptır kırımızı nokta yani bad sector varsa harddiskte sorun var diyebilirsinyalnız scan yaptırırken hızlı taramayı seçme yavaş yapsın. hızlısı işe yaramıyo

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
laptop açıkken biraz sars salla ekranda renk kaybı yada kapanma varsa sorunludur orogramıda dene

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
laptop açıkken biraz sars salla ekranda renk kaybı yada kapanma varsa sorunludur orogramıda dene
Güldürdün beni kardeşim ama doğru tespit :D Hdd de sorun varsa merak etme 1 haftaya perte çıkar zaten :D Neyse işin şakasıydı bu eğer windows açılıyorsa sorun yoktur. Eğer yavaşlamışsa veri aktarımı ve format attığın halde geçmiyorsa sorunludur

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Güldürdün beni kardeşim ama doğru tespit :D Hdd de sorun varsa merak etme 1 haftaya perte çıkar zaten :D Neyse işin şakasıydı bu eğer windows açılıyorsa sorun yoktur. Eğer yavaşlamışsa veri aktarımı ve format attığın halde geçmiyorsa sorunludur
bad sector varken de sistem açılabilir

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Tabi ki bende onu diyorum işte sürekli yavaşlama sorunu varsa ve çözülmüyorsa sıkıntı vardır

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Düşünmekle olmaz bu iş. Önce neden sana arızalı geldi onu belirt.

Takipçi Satın Al

Üst Alt