Yardım Harddisk RAW oldu düzeltemiyorum yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
    Konu Sahibi
Harddisk RAW oldu düzeltemiyorum yardım edin
4 yıl önce 320gb stormax marka bi harici harddisk almıştım.2 ay önce pc'ye taktiğimda biçimlendirme istedi.o günden beri Hala aynı.denemediğim yöntem kalmadı düzeltemedim.içindeki bilgiler program arşivim ve fotolar olmasa format atacam ama onu da yapamıyorum.yardım edin lütfen

brk-rtrk

Üye
r-studio ile deneyin bi. Ben raw hafıza kartından o program ile defalarca veri kurtardım

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
    Konu Sahibi
deneyecem sağol

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bendede öyle sorun olmuştu harici hard diski başka bilgisayara taktigimda raw olarak gelmişti

Uhops

Uhops

Üye
Benimde SSD RAW olmuştu. Biçimlendire biçimlendire NFTS yaptım ama kullanım dışı. :)

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
    Konu Sahibi
biçimlendirme işi kolay.ama içinde önemli şeyler var yani.yoksa hiç dert değil.4 yıllık olduğu için eskidi zaten.1 tb siliconpower usb 3.0 aldım zaten yeni.ama onun içindeki fotoğraflar lazım bana.makinenin yedeği falan ordaydi.bi dünya program falan vardı.50 gb gibi bi bölümü önemliydi.o kadar bilgiyi de yedekleyecek başka bi yer yok ki.disk hiç önemli değil yani.bilgileri alsam kaldırıp atacam bi kenara

brk-rtrk

Üye
benim tavsiyem biçimlendirmeden r-studioyu dene olmazsa biçimlendirip dene ama biçimlendirdikten sonra üstüne hiç bi veri falan yazma. O zaman gayet güzel kurtarıyo.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
    Konu Sahibi
biçimlendirmedim daha ama yapacak bişey de yok.bunu da deneyecem bi ondan sonra biçimlendirecem mecburen

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
    Konu Sahibi
biçimlendirmeden denedim olmadı.biçimlendirdim ondan sonra denedim hiçbirşey bulmadı.gitti ne varsa :'(

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
    Konu Sahibi
Daha fazla ellemeden diğer harddiskte dosya kurtarma programını dene.

denemediğim dosya kurtarma programı kalmadı.en az on tane.ama hiçbiri de bi işe yaramadı.crackli yada full programlar hepsi de.ama yok işte.sağlık olsun ne diyelim.ama başka bi çözüm yolu varsa denemekten zarar gelmez3 tane dosya buldu sadece bi program.bi film bi icon bi tane de rar dosyası.dosyalar çalışıyor ama sadece Onlar var başka bişey yok.halbuki 150'ye yakın film vardı

yigitcenk

Üye
harddiski raw olan arkadaşlar eger çok öenmli verileriniz dosyalarınız varsa benimle irtibata geçin.tüm dosyalarınızı eksiksiz kurtarabilirim .hardiskinizi bana gönderin ilk günkü gibi tüm verilerinizle size geri teslim edeyim.irtibat mail adresim : [email protected]

Takipçi Satın Al

Üst Alt