denisjr
Üye
-
Konu Sahibi
-
6.5 yıldır çalışan wd hdd'emden bile böyle bir ses gelmiyorCooler master evo işlemci soğutucu kullanıyorum. Powerın üstünde bir fan, kasanın yanında ve önünde 1 fan var. Oyun çalıştırdığımda yada steamden bir oyun indirmeden hdd de kendine yer ayırıyor ya o zaman bile hdd sesini rahat bir şekilde duyuyorum. D yi yani wd 1 tb hdd kullanmadığım zaman sorun yok. Ama oyun yada d ile ilgili bir işlem yaptığımda tıngır tıngır ses geliyor
Hatta youtubeda bir tane video buldum.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBuradaki ses gibi geliyor. Hdd ilk aldığımda da böyleydi. Ondan önceki de böyleydi hep böyle yani
Acaba güncellemesi falan mı var?6.5 yıldır çalışan wd hdd'emden bile böyle bir ses gelmiyor
bence belli bir fabrikasyon bandında oluşan bir sorundur
hddlerde firemware güncellemesi diye bi şey yokAcaba güncellemesi falan mı var?
Benim HDD de de benzer bir ses geliyor ancak son 2 haftadır çıktı bu ses markası SamsungCooler master evo işlemci soğutucu kullanıyorum. Powerın üstünde bir fan, kasanın yanında ve önünde 1 fan var. Oyun çalıştırdığımda yada steamden bir oyun indirmeden hdd de kendine yer ayırıyor ya o zaman bile hdd sesini rahat bir şekilde duyuyorum. D yi yani wd 1 tb hdd kullanmadığım zaman sorun yok. Ama oyun yada d ile ilgili bir işlem yaptığımda tıngır tıngır ses geliyor
Hatta youtubeda bir tane video buldum.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBuradaki ses gibi geliyor. Hdd ilk aldığımda da böyleydi. Ondan önceki de böyleydi hep böyle yani
2TB olduğu içi Seagate almanız daha mantıklıO zaman şöyle söyleyim..
2 tb benim tam istediğim..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fakat aklım bunda kalıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2 tb olanı çok pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?