Tavsiye Harddisk Alıcam Lütfen Yardım Edin !!!

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Harddisk Alıcam Lütfen Yardım Edin !!!
bilgisayarımın harddiski bozuldu bozulacak yeni bir harddisk alıcam ama hangi marka iyidir bilmiyorum bütçem 150-170 tl arası sağlam ve dayanıklı uzun ömürlü olsun yardımlarınızı bekliyorumyada siz marka söyleyin hangisi iyiyse bende ona göre alayım bu nasıl meselaaranızda bir tane yardım edecek insan yokmu yazık yazık

1996yb

Üye
Teknosadan veya bilgisayar satıcılarından alabilirsin toshiba al ama 500 gb ları 120 tl

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
toshiba dayanıklımı pekimesela bu linkteki iyimi

1996yb

Üye
Elbette ben 500gb aldım 1 tb ye param yetmedi ama buda iyi 3 senedir kullanıyorum tavsiye ederim.

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah sağolasın western digitalden iyimi peki bu harddisk ?

ismail

Üye
almışken kıy paraya 2 tb al pişman olmazsın

ismail

Üye
vAllah bütçene göre wd my passpord al dicem ama fiyatı el yakar

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
150 tllik bir şey fazla bir şey beklemiyorum ama idare etsin wd iyimi sence?

Tepkiler: -Börteçine-

ismail

Üye
iyi gibi internette yazılanlar kötü değildi ama 150 tlye 1 tb bulabilirsin en fazla oda ya usb2.0 olur yada samsung veya toshiba olur

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
tamam o zaman toshibanın 1 tb lıklarına bakıcam sağolasınpeki bu nasıl sence

ismail

Üye
tamam o zaman toshibanın 1 tb lıklarına bakıcam sağolasınpeki bu nasıl sence
bende bakayım bi buda güzel ama biri cart curt sesler geliyodu falan yazmış ): büyük ihtimalle yanlış bişi yapmıştır ama pişman olmamak için bakmak gerek bidaya bişi sorcam sana sen bi hddnin % kaçını kullanıyosun çok az bi kullanım alanın vaarsa ssd bak. kat ve kat daha hızlı fakat pahalıdır500 gblik bu wd iyi gibi yazma hızıda güzel

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
tamam o dursun ozaman bu nasıl peki wd ssd alamam çünkü pcyi yeniden toplamam lazım ki sıkıntılı olur bende ssd istiyorum ama imkanlar bunlar wd yi düşünüyorum toshibayı eledim

ismail

Üye
bende tamam ehli değilim internette aratıyorum ama yorumlara iyi bak mesela yukardaki için ısınıyo ve yazma hızı düşük demişler

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
o zaman tek seçenek kalıyor oda wd 500 gblık olanı senin attığın link varya onun hakkında iyi yorumlar var

ismail

Üye
o zaman tek seçenek kalıyor oda wd 500 gblık olanı senin attığın link varya onun hakkında iyi yorumlar var
mesela bundada iyi yorumlar var ama bilinmez birde yazılanlardan okuduğum kadarıyla alınca harddiski bi badsector taraması yapman

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
o kadar çıkamam ama bu da iyi yorumlar olumlu yönde

ismail

Üye
dediğim gibi daha öncede araştır bilen varsa sor yada özellikle kullanan varsa.. ses sorunu var mı ısınma sorunu uyum sorunu? aklına gelen envayiy çeşit sorulr hepsini sor..

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar sağolun wd 1 tb 7200 rmp 64mb modelini sipariş verdim yardımlarınız için teşekkürler