harddisk alanı yönetimi yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
harddisk alanı yönetimi yardım
umarım yanlış yere konu açmamışımdır öncelikle benim harddiskim 750 gb 16gb'lık d sürücüsü alanı mevcut yedeklemeye yetmiyor c ise çok çok fazla şimdi sorum şu formatsız c sürücüsünün alanının bir kısmını d sürücüsüne aktarabilir miyim ?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Kullandigin isletim sistemin Windows XP mi Windows 7 mi?

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Windows 7 ise,

Bilgisayarıma Sağ Tıkla "Yönet" i seç. Depolama sekmesinin altında Disk Hizmetlerini seç. Sağ tarafta var olan bölümlemeler(Partition) mevcut. C: ye sağ tıkla "Birimi Küçült" e tıkla. Küçültülecek alanın boyutunu gir sonra tamama bas. Eklemek isteiğin sürücüye sağ tıklayınca "Genişlet" seçeneğinin aktif olması lazım. Oradan da ekle :)

Windows Xp ise,

Paragon Partition Manager'ı indir.

Program sürümleri farklı olsada seçim yapacağın şeyler aynı.

Xp videosuda şurda;

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714, curaly ve L-LumieRe
curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
abi süpersin yaa teşekür ederim win 7 bu arada işletim sistemim

- - - Eklendi - - -

d sürücüse recovery yazıyor bi farklılık olur mu? çünkü genişlet sönük duruyor:(

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Disk Yönetimini ekran görüntüsünü gönderebilir misin ?

curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
tamam.ama ben şey yaptım H sürücüsü vardı 3.99 gb içindekileri yedekleyip sürücüyü kaldırdım.o boşluğu da D sürücüsüne attım daha sonra D sürücüsünün adını ''H''yaptım sonra C sürücüsünden 300 gb'lik yer açıp yeni sürücü açtım ve adını D sürücüsü yaptım.iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim :ehe

- - - Eklendi - - -

http://d1206.hizliresim.com/y/6/7jrr5.png

- - - Eklendi - - -

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
C diskini 150GB a kadar küçült derim... 150 gb yeter herşeye :oke:

curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
düşürücem ama yaptığım şeyin yanlış bir kısmı var mı çünkü bana çok kızıyorlar pc'yi çok kurcalıyorum diye varsa söyleyin de gidermeye çalışayım :oke: :ehe

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Sorun yok. :)

curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
bi sorum daha olucak şimdi c'ye format çeksem yeni sürücüde ki dosyalara bir şey olur mu ? :nono:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Hayır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt