hard format

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hard format
Arkadaşlar akşam hard format atacağım ama formattan sonra hafıza kartındaki çoğu uygulama ve oyun geri gelmiyor sadece bi kısmı geliyor. Dosyaları hafıza kartında olsada yinede menüde görünmüyor. Belli ki tel hafızasından bişeyler siliniyor ve telefon o uygulamaların yüklü olduğunu unutuyor.Şu anda hafıza kartında 69 tane oyun ve 32 tane uygulama yüklü :D Onlara yazık olsun istemiyorum.
Bilgisi olan var mı ? Ne yapabilirim ?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Öncelikle onları oyunlar–prolar klasörlerinden falan çıkar heeepsini kök menüye at yani menü tuşuna tıkladığın zaman 1 klasör bile kalmasın sonra suite ile yedekleme yap formatını at geri yükle ayrıca senin uygulamalar hiçbirşey benimkinde 160 ı geçik oyun 110 u geçik pro var :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
en iyisi Oyunların ve uygulamaların kurulum dosyalarını yedekte bi Flash bellekte bulundur :naughty: aynı benim gibi :d:

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Öncelikle onları oyunlar–prolar klasörlerinden falan çıkar heeepsini kök menüye at yani menü tuşuna tıkladığın zaman 1 klasör bile kalmasın sonra suite ile yedekleme yap formatını at geri yükle ayrıca senin uygulamalar hiçbirşey benimkinde 160 ı geçik oyun 110 u geçik pro var :)

yaww ben onları oyun, uygulama yarışı olsun diye yazmadım önemini vurguladım :d: ayrıca nokia suiteyi kaldırdım ben bi işe yaramıyo diye :) başka fikri olan yokmu

- - - Eklendi - - -

en iyisi Oyunların ve uygulamaların kurulum dosyalarını yedekte bi Flash bellekte bulundur :naughty: aynı benim gibi :d:

kurulum dosyaları var zaten onları kurmak ne kadar sürer sence

___kaptan___

___kaptan___

Üye
en fazla 1saatte hemen hemen hepsini kurarsınız :) hard format attıktan sonra ilk olarak hack yapıp uygulama ve oyunları 1 saate kurarsınız :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye

yaww ben onları oyun, uygulama yarışı olsun diye yazmadım önemini vurguladım :d: ayrıca nokia suiteyi kaldırdım ben bi işe yaramıyo diye :) başka fikri olan yokmu

- - - Eklendi - - -

kurulum dosyaları var zaten onları kurmak ne kadar sürer sence

arkadaşım bende zaten şakasına söyledim benim dediğimden başka yolu da yok suiteyi indirebilirsin

- - - Eklendi - - -

en fazla 1saatte hemen hemen hepsini kurarsınız :) hard format attıktan sonra ilk olarak hack yapıp uygulama ve oyunları 1 saate kurarsınız :)

ben napıcam :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

arkadaşım bende zaten şakasına söyledim benim dediğimden başka yolu da yok suiteyi indirebilirsin

- - - Eklendi - - -

ben napıcam :)

Direk başka yolu yok deyip geçmişin. Suite nasıl yapıyo bu işi. Sonuçta telden bişey kopyalıyo ben onu öğrenmek istiyorum.

Kayahan14

Kayahan14

Üye

Direk başka yolu yok deyip geçmişin. Suite nasıl yapıyo bu işi. Sonuçta telden bişey kopyalıyo ben onu öğrenmek istiyorum.

telefonu bağla suiteye gel seçenekler yedeklemeyi başlat ordan neyi yedekleyeceğini seç formatı attıktan sonra yedeklemeni nereye yaptıysan o dosyayı aç

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
c private içinde bir yerde xml vardı menü simgeleri için sanırım onu yedeklemek yeterli olacaktır adını unutun matrixmenurender miydi öyle birşeydi

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşlar benim bildiğim ve olması gereken hard formatta oyunlarda, temalarda birşey olmaz. Fakat uygulamalarda sorun olur. Nedeni ise bazı uygulamalar her ne kadar hafıza kartına kurulsada . C yani telefon hafızasına da dosya yüklüyor. Bunu da en güzel şöyle öğrenebilirsiniz. Uygulamayı siscontents ile açın dosya yolları mevcut ve göreceksiniz. bu yüzden hardformat yada format atmayın uygulamaların C ye bağlı olanları gider. Dosya eksik olduğundan uygulama simgesi görünür. Fakat sadece o uygulama telefon için bir kalabalık olmuştur. Çünkü işlem yapılamaz....

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Arkadaşlar benim bildiğim ve olması gereken hard formatta oyunlarda, temalarda birşey olmaz. Fakat uygulamalarda sorun olur. Nedeni ise bazı uygulamalar her ne kadar hafıza kartına kurulsada . C yani telefon hafızasına da dosya yüklüyor. Bunu da en güzel şöyle öğrenebilirsiniz. Uygulamayı siscontents ile açın dosya yolları mevcut ve göreceksiniz. bu yüzden hardformat yada format atmayın uygulamaların C ye bağlı olanları gider. Dosya eksik olduğundan uygulama simgesi görünür. Fakat sadece o uygulama telefon için bir kalabalık olmuştur. Çünkü işlem yapılamaz....

doğru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt