[ENGİN] Üye nsekiz' Alıntı: başka uygulamaları yüklemekte sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla ... hard format at zaten magaza çalişmıyor formattan sonra süıtten foursguareyı usb ıle tele ındır pm at bana
nsekiz' Alıntı: başka uygulamaları yüklemekte sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla ... hard format at zaten magaza çalişmıyor formattan sonra süıtten foursguareyı usb ıle tele ındır pm at bana
[ENGİN] Üye nsekiz' Alıntı: attım sonra ne yapıcaz Genişletmek için tıkla ... foursguare yı yukledınmı
[ENGİN] Üye menude magazanın vıdgetı yoksa tarayıcıya gır magazadan uygulama yukleyı sec senı lınke yonlendırecek eskı surum çıkar onu guncelle
menude magazanın vıdgetı yoksa tarayıcıya gır magazadan uygulama yukleyı sec senı lınke yonlendırecek eskı surum çıkar onu guncelle
[ENGİN] Üye nsekiz' Alıntı: yüklenemedi diyor mağaza Genişletmek için tıkla ... mobil verı acik dımı telde
ANIL Admin Konu Sahibi bende anlamadım suiteden yazılımı yeniden yükleyeceğim. ya da flash konusunda bilgin varsa bana anlatabilir misin flash atayım.
bende anlamadım suiteden yazılımı yeniden yükleyeceğim. ya da flash konusunda bilgin varsa bana anlatabilir misin flash atayım.
[ENGİN] Üye o konuda bilgim yok arkadaşım ama şunu bir dene once teli hatsız moduna al sonra fabrika ayarlarından veri sıl ve geri yükle ile format at 5 6 dakika kadar açılması sürüyor telefonun sorun yapma açılsın magazayı tekrar ac bı ne tepkı verecek
o konuda bilgim yok arkadaşım ama şunu bir dene once teli hatsız moduna al sonra fabrika ayarlarından veri sıl ve geri yükle ile format at 5 6 dakika kadar açılması sürüyor telefonun sorun yapma açılsın magazayı tekrar ac bı ne tepkı verecek