Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hard format yararlı mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilyasazdamur
Üye
Konu Sahibi
Hard format yararlı mı?
Arkadaşlar hard format olayını 6600 da denedim virüs vardı temizlendi tamamen işe yarıyor .
Silinen Üye 1386412
Kapalı Hesap
Yalnızca gerekli durumlarda hardformat yapılmalı gereksiz yere yapılması telefonu olumsuz etkileyebilir.
zehircbbb
Üye
Ya teLefoNuma FormaT aTTım ne kadar karTviziT varsa hepsİ gTmis .. ya ama yaaaa... cozuMu yok dımı ..
esas_cocuk
Üye
hard format yararlı mı ? zararlı mı? kırılan birşey eskisi gibi olur mu? her format atıştada gider bişiler farketmeyiz zamanla anlarız...
yere düşürmek den veya virüs yemekden yada sıvı kaçmasından daha zararlı diildir
zehircbbb
Üye
beyLer dun formaT aTTım gece o KartviziT prbL. nin beynıme yerLesTrdgı agrıyLa uyudum sabah kaLktım direk teLi eLime aLdım sım rehberine girdim baktım buTun hersey sım dekıLer vs duruyor cooookk mutLuyum bunLar sabahın 5 iNde oLdu gTTım abdest aLıp namaz kıLdım
leventnurel
Üye
bilicsiz yapılırsa zararlı jarzın tam olmalı ve yedeklemelisin ben böyle bir sorun yaşadım
Godfather
Üye
Yani şimdi öle virüs temizlemek için atarsan tabiki zararsız ama zevk için öle haftalık atarsan olmaz