Hard format yararlı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilyasazdamur

Üye
    Konu Sahibi
Hard format yararlı mı?
Arkadaşlar hard format olayını 6600 da denedim virüs vardı temizlendi tamamen işe yarıyor .

Silinen Üye 1386412

Silinen Üye 1386412

Kapalı Hesap
Yalnızca gerekli durumlarda hardformat yapılmalı gereksiz yere yapılması telefonu olumsuz etkileyebilir.

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Ya teLefoNuma FormaT aTTım ne kadar karTviziT varsa hepsİ gTmis .. :'( ya ama yaaaa... cozuMu yok dımı ..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
hard format yararlı mı ? zararlı mı? kırılan birşey eskisi gibi olur mu? her format atıştada gider bişiler farketmeyiz zamanla anlarız...

--------------- Ekleme ---------------

Ya teLefoNuma FormaT aTTım ne kadar karTviziT varsa hepsİ gTmis .. :'( ya ama yaaaa... cozuMu yok dımı ..

telefonu yedekleseydın ?

eQooo

eQooo

Üye
Ne yararlı ne zararlı bence...

tektabancam

Üye
yere düşürmek den veya virüs yemekden yada sıvı kaçmasından daha zararlı diildir

zehircbbb

zehircbbb

Üye
beyLer :D dun formaT aTTım gece o KartviziT prbL. nin beynıme yerLesTrdgı agrıyLa uyudum sabah kaLktım direk teLi eLime aLdım sım rehberine girdim baktım buTun hersey sım dekıLer vs duruyor :) cooookk mutLuyum bunLar sabahın 5 iNde oLdu :D gTTım abdest aLıp namaz kıLdım :D :kop:

leventnurel

Üye
bilicsiz yapılırsa zararlı jarzın tam olmalı ve yedeklemelisin ben böyle bir sorun yaşadım

Godfather

Godfather

Üye
Yani şimdi öle virüs temizlemek için atarsan tabiki zararsız ama zevk için öle haftalık atarsan olmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt