Hard format ve yedekleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
Hard format ve yedekleme
Telefonumun hafızası bayağı doldu ve çok sıkıldım bu durumdan.Hard format atacağım ama yedeklemeyle ilgili bazı endişelerim var.Telefon boşken atmıştım format ama şimdi kaybetmek istemediğim şeyler var.

*Rehber,mesajlar,notlar,ajanda kayıtları`nın yedeklemesini nasıl yapabilrim? Dosya yöneticisinden oluyor biliyorum ama hafıza hartını da biçimlendireceğim. Hafıza kartından almam gereken dosyalar mı var yoksa Ovi Suite ile mi yapmalıyım yedekleme işini? Bunların hepsi çok önemli benim için,risk olan bir durum yoktur değil mi?

*Hafıza kartında resource,private gibi klasörler var,bunları yedeklemeli miyim?bunlarda neler var?

*Bir de programla ilgili,SPB Mobile Shell`in yedeğini alabiliyor muyuz,ekran düzenlemesi,arama kayıtları filan?

Başka neleri yedeklemeliyim? Çok teşekkür ederim yardımlarınız için şimdiden :heyo:

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
yok mu cevabını bilen arkadaşlar ya :allalla:

reskin

reskin

Üye
merhaba,

Rehber,mesajlar,notlar,ajanda kayıtları'nın yedeğini almak istiyorsan dosya yöneticinden yedekleyi tıklayacaksın ve tümünü yedekle diyeceksin. Tümünü yedekledikten sonra hafıza kartını bilgisayara takacaksın. Bilgisayarda gizli kalsörleri göstermen gerekiyor. Bunu da ayarladıktan sonra hafıza kartında "backup" diye bir klasör göreceksin onu ve sana ait hafıza kartındaki diğer önemli dosyaları bilgisayara aktaracaksın. Sonra hem telefonuna hem de hafıza kartına format atacaksın. Daha sonra bilgisayardaki dosyalarını hafıza kartına tekrar kopyalacaksın. Yine dosya yöneticisi yedekle kısmından geri yükle yapacaksın. Tüm Rehber,mesajlar,notlar,ajanda kayıtların geri gelecek.

Sbp mobile shell içinde yedek alabilirsin. Başlatıcı>Ayarlar açtıktan sonra sağ taraftaki butona tıklayınca yedekleme ayarlarına tıklarsan yedek oluşturursun. Geri yükleme ayarlarına tıklarsan yedeğini geri yüklersin. Sana başarılar :)

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
Tamam,umarım hiçbir şeyi kaybetmeden doğru düzgün halledebilirim şu formatı :D
Çok teşekkürler :heyo:

kargılı

kargılı

Üye
ya arkadaslar bende rehberimi hafıza kartına yedekledım fakat bır türlü telefonumun rhber kısmına aktaramıyorum.lütfen bir yardımmm:hmmm

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
Dosya yöneticisine gir,Yedekle`ye bas,Seçenekler>geri yükle :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt