hard format sonucu ovi magaza ve haritalar vs silindi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
airfly95

airfly95

Üye
    Konu Sahibi
hard format sonucu ovi magaza ve haritalar vs silindi
bir yardım edin lütfen forumda baktıklarımda kesin sonuc yok format sonucu magaza silindi haritalar silindi magaza buldum yuklerken yuklenemıyor dedi sürümden kaynaklanıyo galiba ama cozemedim bir turlu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
magazayı nerden yuklemeye çalıştın arkadas

airfly95

airfly95

Üye
    Konu Sahibi
orjinal siteden olmadı bi türlü forumdan 3.20 buldum oda kurulmadı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
web den gırınce orda magazadan uygulama ındıre tıklayınca magazanın lınkine yonlendırecek seni eskı surumu yukluyo ondan sonra yenı surumu guncelleyebilırsın annada basıma geldi

MAFİA.

MAFİA.

Üye
mobile.nokia.mobi/movi/page/EUROPE/TR/tr/N8/HIGHLIGHTS?_nfpb=true&_nfls=false

bu adresten girip indir yazan yere gelince ozaman oviyi indirebilirsin.

seyfipasa

seyfipasa

Üye
yüklenemedi Hatası alıyorum her seferinde ben :(

Uqur5445

Üye
napar san yap olmaz basıma geldi flashla yada garantıye ver yazılım attır

AHMED...

AHMED...

Üye
dostum Ovi den tekrar belle yi yeniden yüklemeyi denedin mi aynı sorunlar bende de oldu belleyi yeniden yükledim belle ye format atmak hiç sağlıklı değil

ANIL

ANIL

Admin
hard formatla giden uygulamaları kullanmayanlar için bir sorun olmuyor. şahsen ben öyle kullanıyorum. pcden uygulamaları yükleyebiliriz illa mağazaya gerek yok.

AHMED...

AHMED...

Üye
hard formatla giden uygulamaları kullanmayanlar için bir sorun olmuyor. şahsen ben öyle kullanıyorum. pcden uygulamaları yükleyebiliriz illa mağazaya gerek yok.

sen o şekilde kullanıyorsun ama kullanamayan lar var benim gibi en basit galeriden bir fotoğrafı duvar kağıdı bile seçemiyorsun o özellik bile gidiyor gerisini hesap et artık ben c601 e hard format attım belleyi tekrar kurmak zorunda kaldım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
her zaman diyorum hard format telefon açılmamazlık yapınca atilır büyuk sorunlarda ama nedense kücük bir sorunda hard format at denıliyor:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt