Hard Format Sonrası Ovi Store Yüklenemiyor Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Hard Format Sonrası Ovi Store Yüklenemiyor Hatası
Çözüm nedir beyler?Flash falan demeyin.

Ritchie88

Ritchie88

Üye
yazılım güncellemeye gir ordan yükle

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Kesin çözümmüdür kardeş?

TheMadness

TheMadness

Üye
Flash kesin çözüm.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Flash yapamam.Nokia suiteden falan yapsam olurmu?

hakan_710

hakan_710

Üye
bikaç gün idare et nasıl olsa yeni yazılım çıkınca mecbur flash atacaksın zaten. Kesin çözüm flash atmak. nokia suite de hata verir büyük ihtimal

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Yeni yazılımıda nokia suiteden atacağım.Flash atmam yani.

hakan_710

hakan_710

Üye
ikisi aynı şey zaten farkındaysan.nokia suite de aynı server dan indiriyo dosyaları navifirm de

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Söyleyeyim Kotam Dolu.Flash Programı yüklü değil.Flashtan zerre anlamam.

----------Eklendi @ 19:14:35 ---------- Yazıldı @ 19:09:56 ----------

upup

hakan_710

hakan_710

Üye
kafeye git ordan nokia suite le yap hepsi aynı şey zaten en basiti nokia suite

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Tamam o zaman yani nokia suite ile yapabilirim dimi?Phoenixle yapamam çünkü.

kelooo

Üye
bendede ayni sorun olmustu servise verdim 2-3 saat sonra yapip verdiler son yazilimisa kurmuslardi

hakan_710

hakan_710

Üye
evet yapabilirsin hatta sana tavsiye bilgisayarın eğer notebook ise kendi pc ni götür daha kolay olur

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Eğer Güncellemen Son Sürümse İşe Yaramaz Denedim Çünkü Son Sürüm Değilsede Olmayabilir Dikkatini Çekeyim Tek Çaresi Phoenixten flash atmak ben 2 hafta uğraştım yapamadım denemediğim yol kalmadı en sonunda flash attım

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Eğer Güncellemen Son Sürümse İşe Yaramaz Denedim Çünkü Son Sürüm Değilsede Olmayabilir Dikkatini Çekeyim Tek Çaresi Phoenixten flash atmak ben 2 hafta uğraştım yapamadım denemediğim yol kalmadı en sonunda flash attım
25.007

hakan_710

hakan_710

Üye
sende 25.007 varmış flash atmadan önce bi adet wlan bulabilirsen ağa bağlanıp Ovi store yi yükle yüklenmesi gerek internetten bikaç dosya indiriyo çünkü. Eğer bu yöntem olmazsa flash at sorunun hallolur. Herhangi bi sorun olursa haber ver müsait bi zamanda teamviewer ile bağlanıp ben yükleyeyim yazılımı

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
sende 25.007 varmış flash atmadan önce bi adet wlan bulabilirsen ağa bağlanıp Ovi store yi yükle yüklenmesi gerek internetten bikaç dosya indiriyo çünkü. Eğer bu yöntem olmazsa flash at sorunun hallolur. Herhangi bi sorun olursa haber ver müsait bi zamanda teamviewer ile bağlanıp ben yükleyeyim yazılımı
Tamam kardeş,çok sağol Telefondan denedim ama olmadı Suite ile denerim haber veririm sağol ciden.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
O zaman 1 Şubatı bekleyeceğim sonra bir arkadaş bana adım adım flash'ı öğretecek başka yolu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt